Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Gå på en guidetur med Google i Marseille

Skrivet 2014-04-09 av keinanen P28

2 144
Google gillar ju lansera roliga saker och kommer alltid med nytänkande. Nu har dom släppt en lillasyster till Google Street View som dom kallar Google Night Walk.
Funderar du på att åka ner till den franska staden Marseille eller vill du bara uppleva staden nattetid direkt från din dator och samtidigt få berättat vad du ser? Nu är det möjligt för Google lanserade i dagarna Google Night Walk.

Nu har Google testat sina kameror Streetview-kameror nattetid och första staden som man kan uppleva nattetid är som sagt Marseille och stadsdelen Cours Julien är först att upplevas på den nya sajten, Google Night Walk. På turen har du även med dig två guider som berättar vart du är, vad du ser och historia. På vägen finns även bilder och Youtube-klipp på sevärdheter.

Som sagt finns bara en stad än så länge, men jag hoppas att Google går vidare med detta projekt. Vilken stad skulle du vilja uppleva med Google Night Walk?
Visningsbild

Kommentera

  • Använd Enter för att publicera kommentaren och Shift+Enter för att göra en radbrytning.
Annons
Annons
Annons
Annons