Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

15 år och får inte sova med killen jag gillar

Skapad av finnsej, 2018-07-29 07:35 i Kärlek & Relationer

1 426
2 inlägg
2 poäng
finnsej
Visningsbild
Stammis 1 inlägg
0
Hej jag är 15 år och jag tycker om en kille. Jag har pratat med mina föräldrar om att få sova över med honom ifall det blir något förhållande mellan oss. Pappa säger inte så mycket men det gör han aldrig men mamma blir typ bara arg då och säger att hon inte tycker att det är okej att en 15 årig tjej ska sova med en kille. Jag förklarade för henne att bara för att man sover över så behöver det inte betyda att man ska ha sex, det kan man väl likaväl ha på dagen men det fattar ju inte hon. Jag känner själv att jag är väl tillräckligt mogen för att få sova hos honom. Behöver hjälp med vad jag kan säga till henne

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Withz
Visningsbild
Stammis 264 inlägg
2
Ålder på killen? Bjud hem killen på middag tillsammans med dina föräldrar så dom kan lära känna honom? För jag tror ingen vill att ens barn ska sova hos någon som dom inte känner så bra.

Ingen status


Forum » Livet » Kärlek & Relationer » 15 år och får inte sova med killen jag gillar

Ansvariga ordningsvakter: RoadGunner

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons