Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

är förstörd (läs)

Skapad av Sara1998, 2018-12-11 21:07 i Livet

1 284
8 inlägg
-2 poäng
Sara1998
Visningsbild
2 inlägg
-3
Jag har nått en punkt där jag inte ens bryr mig, jag bryr mig inte om jag skolkar dricker eller röker, någon skulle till och med kunna rikta en pistol mot mig och jag skulle inte ens fälla en enda tår. Jag vill inte dö, men jag vill då fan inte leva heller.
Allt i mitt liv har varit en lögn, mina föräldrar skilde sig när jag var 11 och det har varit hel knasigt endast sen dess. Min mamma lämnade mig, hon förstörde hela mig, alla ursäkter alla förhoppningar allt va en lögn.
Jag har inget kvar känner jag, visst jag har min pappa älskar honom otroligt mycket utan honom hade jag varit död idag. Men nu på senaste skiter jag i om jag sårar han.
Jag vet att de låter hemskt men så är de.


Tillägg av godis-apa 2018-12-11 23:14

Eftersom vi inte tillåter självmordstrådar, eller låter användare tipsa varandra hur man tar livet av sig har jag redigerat den här tråden lite.

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Den_Ovetande
Visningsbild
13 inlägg
0
Du kommer inte att vilja döda dig själv, det kan jag lova dig.
När stunden kommer är det få som vill dö på riktigt...
Chubaka
Visningsbild
P Hjälte 624 inlägg
0

Svar till Sara1998 [Gå till post]:
Har själv haft liknande känslor under större delen av min barndom och även en del av vuxenlivet. Håll det inte inne! Prata med någon, en vän eller terpeut.

Något som hjälpte mig väldigt och som fick mig att insee att jag inte var ensam, var mindfullness i grupp. Alla började på ruta 1 och alla öppnade upp sig bit för bit och man kände igen sig. Jag säger inte att det kanske är rätt för just dig, men det kan vara värt att prova!

Ta hand om dig! Du är värdefull!

Sluta förfölj mig! -_-

Sara1998
Visningsbild
2 inlägg
Trådskapare
-1

Svar till Chubaka [Gå till post]:
❤️


Forum » Livet » är förstörd (läs)

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons