Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

ätstörning

Skapad av Entjej9, 2019-12-13 10:36 i Mellan Himmel och Jord

2 017
2 inlägg
0 poäng
Entjej9
Visningsbild
Veteran 1 inlägg
0
Hur många här inne har eller har haft en ätstörning?

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Morfar
Visningsbild
P 37 Veteran 7 inlägg
0

Svar till Entjej9 [Gå till post]:
Känner nästan att jag måste svara så att du inte tror att du är ensam, för det är du inte. Rent statistiskt så har sannolikt jättemånga på hamsterpaj ätstörningar av olika slag. Själv har jag haft problem i många år och har som minst vägt 55 kg (för ca ett år sedan). Och jag är altså 175cm lång. I dag väger jag 70kg, vilket är ungefär min normalvikt, men jag måste fortfarande tänka på att få i mig mat varje dag. Som kille är det liksom ingen som uppmärksammar att man har ett problem innan man ser ut som ett vandrande skelett och har sån näringsbrist att en influensa antagligen skulle vara livshotande. För killar har ju inte ätstörningar. (Det har vi ju såklart, men det skulle vi aldrig någonsin våga erkänna.)

Nostalgitrippar på hamsterpaj


Forum » Mellan Himmel och Jord » ätstörning 

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons