Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Behöver hjälp

Skapad av 1233abcb, 2018-10-15 12:41 i Skräp & Spam

2 012
2 inlägg
1 poäng
1233abcb
Visningsbild
Stammis 0 inlägg
1
Tjenis bebis,jag blir nypen av min kompis lillasyster. Hon är bara 2 år så jag vågar inte säga till henne. Hon har aldrig klippt sina naglar så de är kanska långa och vassa. Behöver hjälp med detta och är tacksamm för idéer hur jag ska kunna säga till henne

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

90sSkaterGrill
Visningsbild
F 17 Stammis 11 inlägg
0

Svar till 1233abcb [Gå till post]:
säg te bebin för helvete sluta för det ska man säga till små men om du inte vågar varför kan du inte bara säga till din kompis att låsa in bebin eller nått för då kan hon ju inte nypa.

ZZZzzz


Forum » Mellan Himmel och Jord » Skräp & Spam » Behöver hjälp

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons