Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Laptop for the moment?

Skapad av kingen_av_alla, 2009-12-12 21:42 i Hårdvara & Nätverk

949
1 inlägg
0 poäng
kingen_av_alla
Visningsbild
P 37 Torsby Hjälte 144 inlägg
0
Tja!

Jag har precis blivit rånad på mina laptop som var en Sony Vaio VGN-FW31J länk till prisjakt om datorn har ni här http://www.prisjakt.nu/produkt.php?e=393167

Det jag undrar nu är vad är det för laptop som är top of the line för tillfället, är verkligen inte riktigt insatt för tillfället och är nyfiken på att höra vad ni tycker man ska köpa för något, det ska va en bärbar dator och priset på min förra låg på 15 000, så där runt ska det ligga men datorn får inte va sämre än min gamla.

;)

Ingen status

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!


Forum » Datorer & IT » Hårdvara & Nätverk » Laptop for the moment?

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons