Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Har tinder shadow-bannat mig?

Skapad av MrSlash33, 2020-01-19 18:24 i Datorer & IT

3 209
2 inlägg
0 poäng
MrSlash33
Visningsbild
P 25 Hjälte 96 inlägg
0
Vet inte om detta är rätt underforum att posta i men jag gör ett försök. Ansvarig Moderator får flytta den dit den hör hemma om det inte passar.

Det började för en vecka sedan då jag märkte att min matchfrekvens slog i botten. Från att få minst en matchning nästan varje dag till att jag inte fick matchningar öht, nu en vecka senare så ligger det fortfarande på samma döda nivå.

Jag testade om min teori stämde, genom att jag bytte könspreferens. Då så haglade högerswipearna in. Har Tinder Gold, så jag kan se vem som har gillat mig, matchade med andra ord inte med folk i strikt mening, men jag kunde ändå se att folk gillade mig. När jag bytte tillbaka till föredraget kön igen så blev det lika dött. Det som är skumt är väl just detta, att det går bra när jag byter preferens. Bannar Tinder dig från hela appen vid en Shadow ban, eller bannar de dig från att swipa under din mest använda könspreferens?

Skumt är det också att jag inte har brutit mot några regler såvitt jag vet. Inga överträdelser vad gäller god ton och beteende, och inte heller en oproportionerlig swipefrekvens åt ett av hållen (vilket brukar indikera på att bottar är involverade). Lägg därtill att ingen av mina matchningar har uppdaterat sina profiler sedan en vecka tillbaka om man går och kollar Feed. Det är nästan som att min profil är osynlig för just det kön som jag mest aktiv och intresserad av på appen. Som att jag har raderats.

Kan någon komma med teorier om vad detta handlar om. Har ju betalat för skiten också, vilket gör det ännu sämre.
Tack!

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Peppar
Visningsbild
P 31 Community Manager 7 463 inlägg Online
0
Nej, du har troligen inte blivit shadow-bannad.
Beroende på hur mycket du swipear så syns du mer eller mindre. Ju mer du swipear höger på folk, desto mindre syns du i flödet.

Ah you think Hamsterpaj is your ally? You merely adopted the Hamsterpaj. I was born in it, molded by it.


Forum » Datorer & IT » Har tinder shadow-bannat mig?

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons