Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Sekundär skärm visar "input signal out of ran

Skapad av Borttagen, 2019-06-20 11:10 i Datorer & IT

2 776
1 inlägg
0 poäng
DasBoot
Visningsbild
P 27 Legend 20 inlägg
0
Som det står på rubriken, min sekundära skärm visar min skärm "Input SIgnal Out of Range". Allt hände när jag skulle koppla in en annan skärm som har en VGA kabel, och jag använde mig av en VGA till HDMI adapter. Och när jag hade kopplat in allt så började min sekundära skärm att glitcha upp sig och sen så fick jag meddelandet "Input Signal Out of Range" har totallt ingen aning varför det inte funkar, eftersom den sekundära skärmen är inkopplad med DVI kabel.

Det står också "Change Settings to 1680x1050 - 60Hz" Fast när jag går in i display settings så står allt på 1680x1050 - 60hz. Det är bara när jag startar skärmen som jag får upp ett annat fönster som säger "Current Settings H=131kHz V=120Hz" fast har ingen aning hur jag fixar det.

Kortet som alla skärmar är inkopplade i är ett AMD RX 590 kort

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!


Forum » Datorer & IT » Sekundär skärm visar "input signal out of ran

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons