Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Php

Skapad av mammastressarmig, 2022-04-15 02:01 i Webbutveckling & Programmering

2 635
4 inlägg
0 poäng
mammastressarmig
Visningsbild
F 35 Ulricehamn Stammis 12 inlägg
0
Jag försöker att göra ett spel i PHP :) Nån som kan lite om PHP? Jag hade tänkt att göra ett onlinespel, med förebild WoW. Spelet ska handla om dinoägg. :) Och heter Sandwich Fun, finns här: sandwich-fun.se (dock väntar jag på att domänen ska bli betald så vänta lite med att besöka sidan). Jag ska måla all konst till spelet själv, det ska bli som ett uppvisande av min konst - som ett litet roligt projekt. Har startat aktiebolag som heter Misty Co och ska ge ut spelen.

NATO-chef

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

eldmannen
Visningsbild
P Stammis 4 inlägg
0

Svar till Ecolla [Gå till post]:
Hej, jag kan PHP, har hållt på i 10 år med det förut som hobby :) Kan mySQL, html5, javascript och lite andra skaker med.

Gillar din spel-idee. Gillar även dinosaurier. Berätta gärna mer.


Forum » Datorer & IT » Webbutveckling & Programmering » Php

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons