Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Bästa vapenlådan cs go

Skapad av Mackan2345, 2014-05-14 12:13 i Dator- & TVspel

7 746
2 inlägg
0 poäng
Mackan2345
Visningsbild
Hjälte 87 inlägg
0
Tjenna är ny på cs go och tänkte köpa en vapenlåda men undrar vilken som är bäst? (om det ens finns ngn som är bäst haha.

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

ZaiTek
Visningsbild
P 28 Hjälte 1 inlägg
0
Beror ju helt på smak, dyraste "bästa" nu är ju Huntsman Case, dock så finns det billigare lådor på market där man kan få andra skins. Man kan nog inte säga att det finns en låda som är bäst, sök bara upp ett skin du gillar, köp lådan som har den i sin drop-list, och hoppas på att du får den, eller något annat rare ^^. Dock så man du köpa skins direkt från market, se bara till och kolla kvalitén på vapnet, du kommer tjäna en hel del pengar på det, så länge du vill inte vill mista chansen om att få en kniv(då knivar är svindyra och är mer värt att satsa på lådor i detta fall!)

Ingen status


Forum » Fritid » Dator- & TVspel » Bästa vapenlådan cs go

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons