Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Aktiv hdmi splitter

Skapad av alez, 2016-03-18 22:27 i Elektronik & teknik

6 087
3 inlägg
-2 poäng
alez
Visningsbild
P 32 Malmö Hjälte 1 595 inlägg
0
hej, så jag har stött på ett problem, vet inte hur jag ska lösa det.

jag har ett surround system med 2HMDI ingångar, ett WII U och ett chrome cast.
Sen har jag en hdmi UT som går till en aktiv hdmi splitter 1x2 som går till en projektor och en tv, första gången jag testade det så funkade det utan problem, men nu så får jag bara no signal på både projektorn och tv:n hela tiden, någon som vet hur man löser detta? eller är det bara att köpa en manuell hdmi switch?

Ingen status!

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

RainbowTrouts
Visningsbild
P 34 Kändis 5 inlägg
-1
Självklart får du ingen signal till TVn om du kopplar allt på ljudsystemets UT port. Ska ljudsystemet leverera ljud och bild UT till TVn? Ne, TVn levererar ljud IN till ljudsystemet och ljudsystemet spelar upp det. Och vad ska du med en splitter till? Använd de analoga ingångarna (IN) bak för AUX, STEREO och alla alternativen som finns där eller använd de 2 HDMI portarna IN (du kan växla mellan dem med kontrollen till ljudsystemet). Klarar ens ljudsystemet av att ta emot ljud från 2 källor samtidigt från en splitter och varför skulle du ens vilja det? Köp en Switch om du vill kunna växla mellan 2 källor på något udda sätt som inte redan går att göra med kontrollen till ljudsystemet....
RainbowTrouts
Visningsbild
P 34 Kändis 5 inlägg
-1

Svar till alez [Gå till post]:
Jag måste ha missförstått din text, mycket förvirrande och inte genomförlig nog tyvärr... amena har du 2 hmdi portar och 1 UT?? Eller har du 2 hdmi portar totalt? Varför står det ens WII och Chrome cast på dem?? HDMI som HDMI.... flippar loss här asso xD


Forum » Fritid » Elektronik & teknik » Aktiv hdmi splitter

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons