Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Film om en hemmabyggd babyrobot hjälp!

Skapad av doyouknow, 2015-10-21 21:00 i Film & Kultur

1 970
1 inlägg
0 poäng
doyouknow
Visningsbild
F 24 Hjälte 223 inlägg
0
Hej, för många herrens år sedan kollade jag å mina föräldar på Tv och hittade en lustig engelsk typ komedifilm. Om jag minns det rätt var det antingen ett gift par eller två män som byggde sig en robot att ha som barn. Har jag för mig rätt hade roboten en toalettborste som en arm. Sedan blir den här roboten helt maniac och dödar hunden i familjen (har jag för mig) vet att han dödade något för han hade blod överallt.

Jag har letat efter den här filmen men lyckas aldrig? Ingen som känner igen? eller vet någon annan sida man kan söka på? :)

Ingen status

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!


Forum » Fritid » Film & Kultur » Film om en hemmabyggd babyrobot hjälp!

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons