Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Hack till mobilspel

Skapad av Trusiki, 2017-09-17 22:47 i Fritid

2 466
1 inlägg
0 poäng
Trusiki
Visningsbild
2 inlägg
0
Spelar spelet Kim Kardashian Hollywood en hel del, dock krävs det massor av pengar för att klara av vissa saker och vill inte spendera riktiga pengar på in-game pengar...hittade ett hack som jag tror funkar eftersom många bekräftat det MEN problemet är att i guiden använder de iFunbox för att föra över hacket från datorn till mobilspelets filer. Jag har en android så för mig funkar inte det programmet.

Har testat både Kies och MyPhoneExplorer som de säger kan funka för android men jag förstår verkligen inte hur jag ska göra. Hittar inte appen i något av de programmen som man gör i iFunbox..testade sedan Smart Switch och samma sak där, ser inte Kim Kardashian Hollywood appen och kan därför inte gå in i filerna och ersätta Documents mappen.

Någon som vet hur man hittar appen (om det nu går) eller om det finns ett annat program som funkar likadant som iFunbox?

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!


Forum » Fritid » Hack till mobilspel

Ansvariga ordningsvakter: Tvillingen

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons