Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Hjälp med amazon

Skapad av cheechee, onsdag 14/6 12:20 i Fritid

5 116
2 inlägg
0 poäng
cheechee
Visningsbild
F 17 Veteran 84 inlägg
0

Hej, jag beställde nyligen något från Amazon och betalade för Expedited shipping, så det borde komma mellan idag och den 19:e. Problemet är att jag dumt nog satte min pappas address på beställningen och jag bor nu hos min mamma. Han är utomlands så han kan inte ta emot paketet. Min fråga är om Amazon (amerikanska) brukar skicka email när paketet är framme? Jag vet att de skickar avi men eftersom jag inte är där just nu kan jag inte hålla koll på det. Amazon säger ju också när det är framme genom tracking men gör de det när jag har hämtat ut paketet eller när det är i affären/kiosken/postbyggnaden? (Har inte tracking så att jag kan se exakt var paketet är men Amazons standard "preparing for shipping, shipped, etc". Jag bor i lägenhet i Stockholm så jag tror inte de levererar hem då paketet inte skulle få plats i brevlådan.
Är tacksam för svar! :)

Damn, you're ugly - Geralt 2k15

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Joah
Visningsbild
P 26 Stammis 69 inlägg Online
0
Nu har jag inte så bra koll på sånt här men paketet kommer till din pappas adress/tillhörande upphämtningsplats, men paketet är beställt i ditt namn?
Jag skulle tro att du får ett meddelande från någon när paketet kan hämtas och då har du kanske möjlighet att ta dig dit och hämta paketet, sen åka hem till mamma?

Ingen status


Forum » Fritid » Hjälp med amazon

Ansvariga ordningsvakter: Tvillingen

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons