Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Sova i bilen - tips och trix här!

Skapad av GrungeGuy, 2013-06-21 00:11 i Motor

5 351
5 inlägg
3 poäng
GrungeGuy
Visningsbild
P Hjälte 1 362 inlägg
0
Imorgon skall jag iväg på lite midsommarfirande. Då jag varit sent ute att leta efter skjuts eller sovplats så har det straffat mig med dåliga nyheter, jag verkar behöva sova i bilen.

Min plan A är fortfarande att hitta något ragg i området och fixa tak för natten på så vis, men det behövs alltid en plan B.
Plan B är att övernatta i bilen. Jag tänkte, efter en snabbsökning på HP, att det kan behövas en "sova i bilen"-tråd.


Har ni några erfarenheter om att sova i bilen? Det jag redan tänkt på är: sovsäck och kudde för sömnen. Kanske dra ner rutan någon cm för att det inte skall bli för kvavt och inte stå för nära landsväg, gärna en parkering någonstans.


Kom med tips och erfarenheter!

Ingen status

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

vibe
Visningsbild
P 27 Hjälte 1 131 inlägg
3

Svar till GrungeGuy [Gå till post]:
Luta bak sätet så långt det går, skjut bak det så långt det går så att du kan sträcka ut benen, använd ett täcke (alternativt sovsäck) och ha med en kudde. Och som du skrev, dra ner en ruta eller två så att det inte blir för varmt. Sedan kan du ju ställa dig på en parkering där det redan står lite bilar runt om.

Ingen status

Dracc
Visningsbild
P 33 Edsbruk Hjälte 432 inlägg
0
Jag har förvisso bara sovit i 740/motsv, men där finns inget som helst behov av öppna rutor, om du inte står på en solig plats förstås.
Att hitta skugga för sin sovplats är fan A och O för en bra sömn, blir så sjuuuukt varmt annars. O_o

Also, har du en kombi är det ingen tvekan om att det är värt att packa en madrass och fälla baksätet och istället sova i bagagen!

190 cm busmaskin!

Phrosen
Visningsbild
P 37 Karlstad Hjälte 7 668 inlägg
0

Svar till GrungeGuy [Gå till post]:
Jag har bara sovit i bilen en eller två gång(er). Det var när var liten och var med familjen på semester. Mina föräldrar fällde baksätet och bäddade i bagagen där jag och mina två bröder sov. Själva sov de i framsätena.
Som jag minns det var det inte så illa, lite trångt bara. Kanske lite kallt och hårt också (minns inte säkert), men det var ju bara en natt så det var inga problem.

Så om du har en stor bil tycker jag att du ska fälla baksätet och sova i bagagen. Borde finnas gott om plats om det bara är en person som ska sova där.

Praise the sun!

skrotnisse
Visningsbild
P 30 Härnösand Hjälte 967 inlägg
0
min bil är mitt andra hem, bara att luta dig tillbaka och sova. :#

en skuggig plats kan vara bra så du slipper den underbart varma sköna morgonsolen när du förmodligen kommer vara bakfull som ett troll

Vi hatar varandra min best och jag men den ene är fast i den andres tag. En dysfunktionell symbios som leder till att vi båda förgås


Forum » Fritid » Motor » Sova i bilen - tips och trix här!

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons