Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Insamlingsfest till förmån för cancerfonden 2013-2

Skapad av Vampe, 2012-10-17 12:33 i Musik

1 246
2 inlägg
0 poäng
Vampe
Visningsbild
P 40 Hjälte 1 inlägg
0
Artister, kringaktiviteter, kändisar. En del har redan visat intresse. Nån som vill va med mig o hjälpa mig med detta?

Här kommer en liten text till varför jag vill göra en insamling till förmån för Cancerfonden:
I slutet på november, december 2011 började min mamma må lite dåligt. Hon sökte till Vårdcentralen i Gislaved, blev hemskickad med diagnosen Utbrändhet och Antidepressiva. 2 veckor senare sökte hon igen. Blev hemskickad med samma diagnos och dubbeldos Antidepressiva. 2:e Januari 2012 blev min mamma dålig. Strokesymptom. 4:e januari kom beskedet. Hjärntumör.

Det beskedet kom som en blixt från klar himmel. Redan då kände jag att, det här kanske inte riktigt går vägen. 18:e januari opererades hon i Linköping. 26:e januari avled hon på Värnamo Sjukhus.

Hennes sjukhusvistelse på båda dessa sjukhus är under all kritik. Hon hade ramlat ur sängen i Linköping. Hennes sjuksköterska Linda kommenterade det hela när jag frågade henne varför mamma kunnat ramla ur sängen med "Det kan va integritetskränkande för våra patienter att ha dom uppe". Jag trodde först hon skämta med mig. För de där uttalandet va de dummaste jag hade hört.

Hennes sköterska i Värnamo Niklas på nån Vårdavdelning där behandlade henne nog värst av alla. Lämnade henne ensam med sin medicin som hon inte riktigt visste i vilken ordning eller så hon skulle ta dom. Hon fick dessutom beskedet om hjärntumören sittandes på en pall ute i en korridor, UTAN några familjemedlemmar närvarande. Jag har skrivit om detta i ett längre utförande på min blogg för dom som är intresserade.

Nu till själva poängen. Jag tänker starta en insamlingsfest till förmån för Cancerfonden. Med förhoppningsvis artistuppträdanden, kringaktiviteter och liknande som kan generera pengar till Cancerfonden.

Vill någon med tips och idéer va med mig och hjälpa mig med detta? Hör gärna av er isåfall. Antingen här på Facebook eller på email: djvampe@gmail.com

Kram på er alla!!!

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Tjingsallad
Visningsbild
P 31 Lund Hjälte 10 405 inlägg
0

Svar till Vampe [Gå till post]:
"Antingen här på ->Facebook<- eller på email: djvampe@gmail.com"

Fin tanke, men ta dig åtminstone tiden att redigera texten D:

<--- Pro // Did i ask you what you thought you maggot?!


Forum » Fritid » Musik » Insamlingsfest till förmån för cancerfonden 2013-2

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons