Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Hjälp mig lite snälla!

Skapad av kristijan107, 2016-04-08 17:50 i Sport

12 616
3 inlägg
0 poäng
kristijan107
Visningsbild
P 22 Kändis 1 inlägg
0
jag vill ha prao att prova vara en polis har någon varit det om ni har snälla säg hur ni gjorde det skulle det hjälpa mig mycket :) snälla. Jag har bara en fråga kan man gå till polisstationen och fråga om dom har praoplatser där eller ska man ringa??? eller jan man göra båda

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

snelponihest
Visningsbild
F 27 Borås Hjälte 2 098 inlägg
0

Svar till kristijan107 [Gå till post]:
Jag är inte säker på att polisen tar emot praktikanter om man inte läser till polis själv, men säkrast är ju att fråga! Tror inte det spelar någon roll om du går dit eller ringer, men om du går dit själv så visar du vem du är och då får de en bättre uppfattning om dig. :)

Mitt liv är en fest och du är inte bjuden.

Paddorna
Visningsbild
P 32 Åstorp Kändis 484 inlägg
0

Svar till kristijan107 [Gå till post]:
Har en gammal klasskompis som och praoade på räddningstjänsten, få följa med ut på bränder och andra saker såklart

Att ha praktik på polis kan funka om du har kontakter som är polis eller bara fråga dem. Du kanske hamnar på fel avdelning än du själv tänkt dig men det är såklart ett riskfyllt jobb och tror inte dem vill ha minderåriga med sig på fel ställen, tänk vilket ansvar polisen har över dig om något skulle hända.

Ingen status


Forum » Fritid » Sport » Hjälp mig lite snälla!

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons