Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Hörselskydd luftpistol

Skapad av mango, 2014-10-15 15:17 i Sport

4 098
4 inlägg
0 poäng
mango
Visningsbild
Kändis 2 inlägg
0
Tjenna! Jag tänkte snabbt bara gå ut och plinka lite i trädgården med luftpistolen, det står i manualen och så att man ska ha öron och ögonskydd, men tror ni det verkligen gör något om jag är ute och skjuter utan hörselskydd i kanske 30 min?

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Tvillingen
Visningsbild
P 29 Örebro Hjälte 3 117 inlägg
0
Jag har aldrig använt mig av hörselskydd när jag skjutit med luftgevär. Nu kanske det finns de som låter mer, men annars tycker jag aldrig att det låtit särskilt högt. Är det för högt kommer du även märka det.

Tycker dock att du ska vara försiktig, för det är nog inte allt för kul att åka på tinnitus eller nedsatt hörsel. Öronproppar går att hitta på apotek, Jula, Clas Ohlson, Biltema och även i större matvarubutiker skulle jag tro. Det kostar inte mycket alls heller. Alltid bättre att vara på den säkra sidan, så låter det mycket så ska du använda skydd för öronen. Ett par in-ear hörlurar ska nog även fungera om du har det hemma.

Jag är ond!

mango
Visningsbild
Kändis 2 inlägg
Trådskapare
0

Svar till Tvillingen [Gå till post]:
Tack för svaret! Jag går väl ut och skjuter en stund och ser om det blir för högt, då kan jag ju bara skaffa ett par hörselkåpor/proppar till nästa gång.Seroster
Visningsbild
29 Kristianstad Hjälte 6 655 inlägg
0
Är det luft och inte kolsyra är det ingen fara, är det kolsyra kan det pysa lite mer.

Oavsett sitter den varningen bara där av lagliga skäl.
Glasögon är dock vettigt, inte skoj att få en rikoschett i ögat.

Seroster ser dig.


Forum » Fritid » Sport » Hörselskydd luftpistol

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons