Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Streamingtjänst som sänder fotboll?

Skapad av Borttagen, 2018-08-07 15:24 i Sport

9 687
4 inlägg
0 poäng
weedcat
Visningsbild
P 30 Gislaved Kändis 119 inlägg
0
Vad jag har förstått det som, så har Viasat, Cmore, och andra streamingtjänster förlorat deras tillåtelse till att streama fotbollsligor såsom La Liga och Serie A.

Har även förstått det som att det kommit en ny tjänst som heter Strive, som kommer att sända dom ligorna för enbart 79kr/månaden.

Jag brukade betala för Viaplay Sport förut, då dom visade nästintill allt inom fotboll, och för min del då Copa Del Rey, Super Copa, La Liga, och Champions League. Visst att priset var ganska så saftigt (399kr/månaden), men jag brydde mig inte, då jag kunde följa alla matcher som mitt favoritlag (Barcelona) spelade.

Vad jag har förstått är att Strive kommer att ha rättigheterna till att sända La Liga, men att Champions League fortfarande kommer att sändas på Viaplay Sport.

Dit jag vill komma är, finns det någon här som vet en streamingtjänst som kommer att sända Copa Del Rey, La Liga, och Champions League? Jag vill helst inte betala för två olika tjänster, om det nu finns en tjänst som sänder allt.

Tack på förhand!

més que un club

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Blomman91
Visningsbild
Veteran 1 inlägg
0
Hesgoal sänder alla matcher dock vet jag inte om det är en laglig sida
10inchman42069
Visningsbild
P 19 Veteran 1 inlägg
0

Svar till Blomman91 [Gå till post]:
Verz, vet dina föräldrar om att du är vaken så här sent?

unexpected item in bagging area

weedcat
Visningsbild
P 30 Gislaved Kändis 119 inlägg
Trådskapare
0

Svar till Blomman91 [Gå till post]:
Har redan fixat Strive för La Liga, och Viaplay för Champions League, fick en inloggning av min mor som fixade det så att min bror kan se Formel1 :)

més que un club


Forum » Fritid » Sport » Streamingtjänst som sänder fotboll?

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons