Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Bjuda ut tjej? (hjälp!!!)

Skapad av Hakan1234, 2017-05-01 19:07 i Mellan Himmel och Jord

6 172
5 inlägg
1 poäng
Hakan1234
Visningsbild
Veteran 2 inlägg
0
Hej,
I Oktober 2016 gjorde jag och min dåvarande flickvän slut. Cirka 3 veckor efter det hookade jag upp med en tjej jag träffade på en fest, som också gick i min skola. Jag kände att det var fel tillfälle att inleda något med henne med tanke på att jag nyss varit i ett förhållande. Vi träffades C. 4 ggr då hon hade föräldrarfritt, men efter det tog jag lite avstånd och levde singellivet till det yttersta.

Nu i fredags träffades vi på en fest och myste lite. Jag frågade om hon ville träffas nån gång i veckan när vi kysstes och då sa hon ja, men det var på fyllan. Vad gör jag nu? Känns lite dassigt att snapa henne eller dylikt. Ska jag säga något i skolan eller bara smsa henne?

Om jag väl samlar ihop modet till att bjuda ut henne, vad är en bra andra dejt? Vi gick på bio första gången men det blev lite skevt, så vill helst inte göra om biogrejen hehe!

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Fisken92
Visningsbild
P 28 Veteran 1 inlägg
1

Svar till Hakan1234 [Gå till post]:
Det verkar som att ni båda gillar varandra men inte vågar ta det ett steg längre. Jag tycker att du ska samla mot och bjuda ut henne, kanske på en promenad där ni kan gå runt och snacka lite och ha det mysigt. Prata om allt möjligt men inte om förhållanden. Om kemin stämmer kommer ni att märka det och då behövs inga ord. Lycka till!

Klyftpotatis
Visningsbild
P Hjälte 586 inlägg
0

Svar till Hakan1234 [Gå till post]:
Bio är hemsk de första gångerna, bio är till för att mysa, så efter ett par träffar blir bio bra. De första gångerna behöver man prata, bowling är bra, biljard är bra, saker som ni gemensamt kan göra. Planerar du ett längre förhållande så kan du kolla runt bland de lokala föreningarna och se vad som finns, frisbeegolf? Padla kajak/kanot?
bjud med hela grabbgänget och hennes tjejgäng och spela lasergame?

För upptagen med att jaga pokémon för att ha tid med Hamsterpaj :(

TLTGja
Visningsbild
P 24 Legend 4 092 inlägg
0Svar till Hakan1234 [Gå till post]:


Tv-spel kan va bra.

The leetest herperderper

Withz
Visningsbild
Veteran 264 inlägg
0

Svar till Hakan1234 [Gå till post]:
Jag håller med fisken, bjud ut henne på middag och sedan en kvällspromenad. Då får ni möjligheten att kommunicera och lära känna varandra.

Annars får du ta reda på hennes intressen och kanske göra något som hon kommer att gilla. Eller att du tar med henne och visar dina intressen t.ex. Världen är liten men möjligheterna stora.

Ingen status


Forum » Mellan Himmel och Jord » Bjuda ut tjej? (hjälp!!!)

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons