Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Hjälp! - fakesajt

Skapad av Heisenberg, 2015-08-22 18:10 i Efterlysningar

2 787
3 inlägg
0 poäng
Heisenberg
Visningsbild
F 22 Veteran 6 inlägg
0
Hej! Det här kommer förmodligen bli en rejält förvirrande tråd. Jag har full förståelse för om ingen skulle ha en aning om vad jag babblar om, har det knappt själv faktiskt. Men skulle det finnas en kotte där ute som faktiskt VET hade jag varit sjukt tacksam om du kunde hjälpa mig, då detta kommer ingå i ett viktigt skolarbete om jag hittar det jag söker.

För ett tag sedan spreds en del artiklar runt på olika sociala medier. Artiklarna var alla "skrivna av" ganska unga tjejer, allt mellan 14-29 år om jag har rätt för mig. Varenda artikel hade alltid en helt sjuk handling, det kunde exempelvis vara rent manshat, något sjukt krav på hur män ska bete sig, eller något annat fullständigt idiotiskt om barn. Alla dessa artiklar skrevs på en och samma hemsida.

Precis som i de flesta artiklar uppgavs både skrivarens namn och ansikte med en liten bild. Grejen är, att flickorna på bilderna har aldrig skrivit dehär sakerna. Personen/personerna bakom hemsidan har helt enkelt hittat någon random tjejs bild på nätet, tagit den och hittat på ett namn, och sedan publicerat en helt bisarr artikel med denna fakade identitet. Eller hur man ska förklara det.

Vad jag vill ha hjälp med då, är att hitta den här hemsidan då jag inte har något minne av vad den heter. Känner kanske någon där ute igen detta, och vet vilken sida det är jag pratar om? Ge mig då gärna namnet eller en länk så skulle jag igen, bli sjukt tacksam och glad.

"No kitty, this is my pot pie!"

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

myh
Visningsbild
F 26 Superdupersnygg sexpert 3 304 inlägg
0
Vindöga. Någon wix.com adress, googla på "vindöga blogg".

Jag älskar doften av makt på morgonen.

Heisenberg
Visningsbild
F 22 Veteran 6 inlägg
Trådskapare
0

Svar till myh [Gå till post]:
Åh Vindögat var det! Tack som fan! :D

"No kitty, this is my pot pie!"


Forum » Mellan Himmel och Jord » Efterlysningar » Hjälp! - fakesajt

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons