Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Hur hittar man andras släktträd/familjebild?

Skapad av Hansomundrar, 2016-07-26 18:40 i Efterlysningar

6 642
3 inlägg
0 poäng
Hansomundrar
Visningsbild
Hjälte 44 inlägg
0
Hej, nu är det så att jag vill kolla upp om 2 olika personer är syskon utan att fråga dem. eller ja, halvsyskon. Den ena är adopterad och de har samma efternamn. Folk har sagt att de är syskon men jag vill liksom kolla upp det. Går det någonstans ta reda på det via t.ex. skatteverket utan att det tar allt för lång tid?

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Tvillingen
Visningsbild
P 31 Hjälte 3 117 inlägg
0
Adoption verkar vara belagt med sekretess i folkbokföringen, så nej du kommer inte kunna ta reda på det. Rör det sig däremot inte om adoption, utan om att de har en annan mamma eller pappa, lär du kunna plocka ut uppgifterna.

https://www.skatteverket.se/omoss/omskatteverket/offentligauppgifter/begarautpersonuppgifter.4.5fc8c94513259a4ba1d800038518.html

Jag är ond!


Forum » Mellan Himmel och Jord » Efterlysningar » Hur hittar man andras släktträd/familjebild?

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons