Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Elohim våra skapare

Skapad av Raelian, 2018-02-28 14:23 i Mellan Himmel och Jord

4 890
9 inlägg
1 poäng
Raelian
Visningsbild
P Legend 3 inlägg
-1
Vi vill bygga en ambassad, vi Raëlianer, för att välkomna våra skapare Elohim så att de kan känna sig kärleksfullt välkomna officiellt på jorden!
Elohim är 25.000 år före oss i vetenskaplig utveckling. Elohim brukar översättas med "Gud" men betyder på hebreiska - vilket är Bibelns originalspråk - "De som kom från himlen."

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Raelian
Visningsbild
P Legend 3 inlägg
Trådskapare
-1
Elohim skapade allt liv på jorden med hjälp av genetisk ingenjörskonst (med design av DNA- molekylen) i laboratorier på jorden för 22.000 år sedan! Kul va? :)
Drickz
Visningsbild
P 30 Umeå Hjälte 768 inlägg
0
Jag har hört att Elohim 3D-printade hela jorden för att skapa en illusion av evolution. Detta eftersom dom är 25000år före oss med 3D-skrivar teknik.

Ingen status

LaDesten
Visningsbild
P 34 Älvdalen Hjälte 3 173 inlägg
3
Så... Aliens?

Ingen plockar en maskros och ger åt sin vän~

KevinOleary
Visningsbild
Legend 6 inlägg
0

Svar till Raelian [Gå till post]:
Alla de tre abrahamitiska religionerna bygger på snuskiga semitiska lögner. Du är missledd.

Withz
Visningsbild
Legend 264 inlägg
0

Svar till Raelian [Gå till post]:
Du borde bygga ett hus till din kära mor istället. Du vet, hon som bringade dig till denna värld. Hon som givit dig föda för att leva. Ens mamma om något är en Gud.

Ingen status

MandarinaDuck
Visningsbild
P Stockholm Hjälte 2 370 inlägg
0
Verkar osannolikt att en representanter för en civilisation som ligger 25k år före i utvecklingen skulle känna sig speciellt hemmastadda i något vi kan skrapa ihop. Det är lite som att bygga hus för älgar - en snäll tanke i teorin, men mycket osannolikt att de fattar poängen.

Men ett medvetande står över alla, det är drömmarens; för det finns inga hemligheter, ingen konsekvens, inga skrupler, ingen lag

Raelian
Visningsbild
P Legend 3 inlägg
Trådskapare
0

Hare Krishna!

Goda nyheter! "Don't make the white kids angry" heter en artikel på informationskriget.se och selá: Rörelsen för Krishna-medvetande är lösningen på alla problem!


Belysande läsning om hur judarna finansierade mot Tyskland och hur Hitler beslöt att lösa judefrågan, har jag funnit när jag sökte på nätet och - en andlig Mästares förklaring till detta.

Krishnarörelsens grundare Srila Prabhupada sa att Hitler var "en gentleman" och "he was a good man".
Adolf Hitler var ju vegetarian, djurvän, han tyckte mycket om barn och han var mycket beläst och intellektuell.

Vad det gäller judefrågan så konstaterar Srila Prabhupada, grundare acharya till ISKCON, International Society for Krishna Consciousness, att judarna har varit ett köpslående folk sedan lång, lång tid.

Problemet blir när judarnas och globalisternas girighet driver massimmigrationen in i Europa.

Dalai Lama har också uttalat sig om att Europa tillhör européerna, och att främlingar bör återvända till sina hemländer för att bygga upp deras egna samhällen.

Och vad är nu de glada nyheterna?

Jo, det har ju sedan 60-70 talet funnits den ständigt expanderande rörelsen för sjungande av Guds Sri Krishnas heliga namn. I västerlandet startade det först i USA för att sedan spridas till Europa och resten av världen.

Srila Prabhupada grundare till ISKCON, skrev ca 80 böcker och reste jorden runt mer än 10 gånger. Han predikade Krishna-medvetande som ariernas, de ärorikas, religion. En religion som är öppen för alla.

Kastväsendet av idag är inte vediskt, (som urartat fullständigt i Indien), dock finns det en naturlig indelning av människor efter natur och läggning. Varnasrama dharma som indierna kallar sin religion; även Sanatana dharma, "den eviga sysselsättningen" har en andlig fullkomlig grund.

Rasisterna av idag är i Sverige: sjuklövern i politiken, judar och deras likar globalisterna, massmedia och makthavare som konspirerar mot sitt eget folk.

En fråga bara: är det bara för att George Soros vill kunna sänka lönerna i Europa och tjäna pengar på billig arbetskraft; är det därför han önskar massinvandring?

Slutklämmen i denna lilla insändare blir att undertecknad råder dig som läser detta nu att surfa in på :

www.joincourse.com.

Det är en kurs i andligt självförverkligande ledd av en andlig läromästare vid namn Sankarshan Das Adhikari från ISKCON, Austin, Texas, USA. Denne lärare var själv lärjunge till Srila Prabhupada. Och deras lärjungesuccession går tillbaka till Chaitanya Mahaprabhu som var en gudsinkarnation, en Krishnas avatar, som levde på 1500-talet i Indien och startade en andlig revolution på vår planet. Chaitanya förutsade att denna sankirtan rörelse skulle spridas till varje by och varje stad i hela världen.

Sankirtan är att sjunga det stora befrielse mantrat tillsammans:

Hare Krishna
Hare Krishna
Krishna Krishna
Hare Hare
~
Hare Rama
Hare Rama
Rama Rama
Hare Hare

Och vara glada varje minut! :)

Detta är en religion för arier, ärorika människor. Alla är välkomna! Alla blir glada.

Hare Krishna!

/Aspirerande Krishna- hängiven:)


olleplupp
Visningsbild
29 Legend 1 inlägg
0

Svar till Raelian [Gå till post]:
Ja, detta är så himla uppenbart fattar inte att alla andra är så bakom flötet!!!!!!!! Har du sett youtube dokumentärerna om hur pyramiderna är byggda matematiskt längs energilinjer på jorden? Och att dessa kan ha fungerat som energikällor för flera tusen är sedan?

Ingen status


Forum » Mellan Himmel och Jord » Elohim våra skapare 

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons