Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Folket i jönköping?

Skapad av Marx, 2014-12-14 15:38 i Mellan Himmel och Jord

7 801
5 inlägg
-2 poäng
Marx
Visningsbild
Veteran 3 inlägg
0
Hej,
Jag kanske flyttar till Jönköping och studerar, så tänkte bara kolla, vad tycker ni om folket där? Jag vet hittills bara att de ska vara sjukt religiösa. Men är de annars snälla? Hör de till den snobbiga överklassen, eller ghetto underklassen? Är det mycket studenter? Är utelivet dött eller levande? Är det en ren och fin stad, eller sunkig och förfallande? Jämför gärna med Stockholm, då det är där jag bott hittills :3

Bara skriv era erfarenheter om Jönköping. Vill kolla läget lite innan man bestämmer sig för en flytt dit, liksom. Ingen information är onödig, bara skriv på :D

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

TLTGja
Visningsbild
P 22 Legend 3 975 inlägg
-1
Svar till Marx [Gå till post]:
Finns 500000000000000 andra trådar med exact samma Topic.

(Jönköping verkar otroligt poppulärt :-) kan någon förklara varför man ser massa om just Jönköping här på HP?)

The leetest herperderper

Marx
Visningsbild
Veteran 3 inlägg
Trådskapare
0
Svar till TLTGja [Gå till post]:
Jag sökte på "jönköping" här på hamsterpaj, men hittade inte alltför många intressanta svar. Bara 2-3 inlägg svarade på några av de frågorna jag hade. De andra svaren var ganska oseriösa, eller väldigt korta, sällan längre än en mening. Många kan ha olika åsikter om en stad, så därför ville jag fråga fler än de 2-3 jag hittade via sökfunktionen, samt uppmuntra folk till lite längre svar är "fest å bira", som uppkom i tidigare trådar :)

TLTGja
Visningsbild
P 22 Legend 3 975 inlägg
-1

Svar till Marx [Gå till post]:
Jag bara informerade dig om att det finns många trådar om Jönköping men hamsterpaj bryr sig inte.

Sen undrade jag varför det finns så många trådar om just Jönköping.

.

The leetest herperderper

Elastik55
Visningsbild
P 27 Malmbäck Legend 316 inlägg
0

Svar till Marx [Gå till post]:
Många studenter i Jönköping, särskilt på klubbarna. Är från trakten och har pluggat på högskolan ett tag. Finns ett härligt uteliv i stan med klubbar för de flesta smaker, studentklubben är min personliga favorit.

Stan är fin, även om kommunen har lite lustiga idéer emellanåt som inte går hem hos innevånarna. Kan inte jämföra det med stockholm då jag inte spenderat särskilt mycket tid i huvudstaden.

Thanks Obama


Forum » Mellan Himmel och Jord » Folket i jönköping?

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons