Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Hjälp mig

Skapad av haren88, 2018-12-11 10:15 i Hamsterpaj

1 146
4 inlägg
1 poäng
haren88
Visningsbild
F 13 7 inlägg
1
Tudelidoo! jag har blivit våldtagen det kom en man och tog mig och nu blöder jag, jag vågar inte berätta för mina föräldrar vad ska jag göra???????

online

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Chubaka
Visningsbild
P Kändis 618 inlägg
0

Svar till haren88 [Gå till post]:
Du har skrivit lite random i olika trådar nu, å tveksam på om du trollar eller seriöst.

Men kontakta vården. Om du blivit våldtagen är det ganska viktigt att eventuella skador blir dokumenterade relativt tidigt, detta även om du väljer att inte anmäla.

Du kan även kontakta kvinnojourer/tjejjourer eller brottsofferjouren, utan att ha gjort någon anmälan först. Där har du utbildade stödpersoner som kan om du önskar följa med när du pratar med föräldrarna eller om du gör en anmälan. De kan även bara vara samtalsstöd och kontakten med dom är helt anonym om du önskar det.

Ta hand om dig!

Sluta förfölj mig! -_-

mendrob
Visningsbild
P 10 2 inlägg
0
hej du kan liksom gå hem och berätta och om dina föräldrar inte går att lita på så kan du ta dig till ett statligt ställe för där vet jag att du får vård

Forum » Mellan Himmel och Jord » Hamsterpaj » Hjälp mig

Ansvariga ordningsvakter: RoadGunner

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons