Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Hund ledsen/panik vad skall jag göra

Skapad av thedarkness, 2016-04-24 13:31 i Hamsterpaj

2 403
3 inlägg
-1 poäng
thedarkness
Visningsbild
P 22 Veteran 2 inlägg
0
Så var ute och gick i skogen med min pitbull som var lös plötsligt börja hon kolla på ett träd inget var i trädet och hon börja typ Gråta/gnälla på trädet men inget var där. Hon ville ej gå där ifrån så fick ta kopplet och dra henne. verkligen dra! 3 meter från detta träd hitta vi en skalle från ett vildsvin som var mycket välbevarat. tog detta hem. men nu ville hon inte gå in så lämna henne ute. och skulle kolla vart hon var 2 minuter senare och då ville hon inte heller gå in. så jag bar in henne. När vi kom in börja jag undra varför hon var så nere? nu ser hon ledsen ut och vill inte leka och lyder knappt komandon. fick hon någon slags trauma? Det var ju inget i trädet. och kadavret låg bakom en sten så den såg hon inte. det var när vi gick där ifrån. Vad har hänt med min lilla Xena
hjälp!

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Bananmos
Visningsbild
F 24 Kändis 51 inlägg
1
Hallådär!

Det viktigaste just nu är att du själv är lugn och inte stressar upp hunden. Något hände ju som bevisligen som upprörde hunden när ni var ute men frågan är bara vad. Är hunden så gammal så att den har stött på något liknande tidigare? Kadaver alltså. För även fast hunden inte såg det så har den ändå känt doften av det, kan även vara så att den kopplar med att vildsvinet kanske har lidit tidigare och därför själv kanske blivit orolig och kanske fått lite "dödsångest" över att den själv ska råka illa ut. Kan även vara så att du har förstärkt hundens oro genom att själv vara jätteorolig. Jag kan bara rekommendera nu att du själv är lugn och trygg så kommer hunden lugna ner sig :)

Kik: Lowisaa

thedarkness
Visningsbild
P 22 Veteran 2 inlägg
Trådskapare
-2

Svar till Bananmos [Gå till post]:
Hon är bättre och gladare nu. Vi har lekt och kastat lite boll. tack för svar min skönhet:)


Forum » Mellan Himmel och Jord » Hamsterpaj » Hund ledsen/panik vad skall jag göra

Ansvariga ordningsvakter: RoadGunner

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons