Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Presenter till mina vänner

Skapad av Lundaelev, 2022-07-26 22:21 i Hamsterpaj

9 905
5 inlägg
0 poäng
Lundaelev
Visningsbild
Stammis 2 inlägg
0

Hejsan, jag har ett litet dilemma:
Jag och mitt kompisgäng har varit vänner i ett och halvt år nu och detta är första året vi kommer fira allas födelsedagar. Nu fyller en till år vilket gör att halva vårt kompisgäng nu Kan gå på krogen, jag och två till kan däremot inte gå på krogen för vi är för unga. Vi har gjort ganska stora saker e presenterna och presenterna vi har köpt har haft stora värden. Eftersom jag och två till inte kan gå på krogen, och därmed inte kan fira och ha ”kalas” för de två som fyller år undrar jag helt enkelt ifall jag ska handla present? Det kan låta som en fjantig sak men samtidigt kan jag ju inte handla presenter för 500 kronor om jag själv inte ens ska vara på kalaset. Enligt mig iaf är ju presenten ett sätt att visa uppskattning osv. För personen som fyller år men också som ett tack för att det är kalas.
Hur hade ni gjort?

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Mal0ne
Visningsbild
P 29 Stammis 6 inlägg
0
Svårt

Forum » Mellan Himmel och Jord » Hamsterpaj » Presenter till mina vänner

Ansvariga ordningsvakter: RoadGunner

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons