Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Vänskaps-kris / nojig i onödan?

Skapad av Grastenen2000, 2020-12-29 22:57 i Hamsterpaj

9 045
6 inlägg
0 poäng
Grastenen2000
Visningsbild
Veteran 2 inlägg
0
Hej!
Är en grabb/man på 22 år som bor lite högre upp i landet. Jag har väldigt bra vänner som jag trivs med. Bor i egen lägenhet som jag flyttade in i rätt så nyligen med så det mesta är bra ( har jobb med )

Känner en person som är grymt härlig att hänga med och 2 st av hans polare som brukar umgås 2-3 dagar i veckan ( de kommer inom och hälsar på så gör vi saker osv )

Hade en liten lokalfest när jag fyllde år och då bjöd jag även in andra vänner jag känner ( 2 st från lågstadiet som jag fortfarande hänger med då och då o lite andra personer ( sammanlagt var vi 9-10 personer. Grejen är den att efter denna festen så lärde dem jag hänger med ( de gänget på 4 personer som jag nämnde innan ) de har varandra på snap och snapar en del med varandra.

Han som jag står närmast av de 3 har börjat skriva grymt mkt med varandra på snap och hänger lite då och då ( inte alls lika mkt som vi gör men någon gång i veckan ( typ gymmar eller tar en öl ) känner en typ av avundsjuka eller ” rädsla ” att jag skall bli utstött så dem ska hänga och sluta umgås med mig, vet inte vad det kommer ifrån. Vet vad jag har mina vänner så förstår inte varför jag oroar mig, borde jag ens det? Han som jag är så nära och hänger med har även sagt att jag är en grymt bra vän och att han alltid finns här på min sida för mig ( vi klickar sjukt bra och har väldigt roligt ihop ) han sa även att jag är hans närmsta vän med dem 2 andra från de gänget vi hänger i. Så min fråga är mer varför jag känner sån oro att bli utstött o att de ska börja hänga och glömma bort mig? Borde jag göra det? Hur ska jag ta det? Lite tips och råd hade varit snällt, fråga om det är något ni undrar med texten. / Med vänlig hälsning,

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

TLTGja
Visningsbild
P 27 Hjälte 4 092 inlägg
0
Svar till Grastenen2000 [Gå till post]:
Ta det inte alls, när man är 20+ så är det fullt rimligt att kommunicera med varandra.

Min fråga till dig är: Säger han nej om du vill följa med och hänga med din gamla/nya vän?
Glömmer han bort saker och tider ni bestämt för att att istället hänga med sin nya vän?

Om inget av ovan så rekomenderar jag dig att släppa det eller söka en psykolog om du ej kan släppa avundsjukan.

Jag har svårt, extremt svårt med känslor av övergivenhet p.g.a erfarenheter när jag var 8-12.
Men jag klarar ändå i regel av att hantera dem trots att jag ej fått någon professionell hjälp.
Tycker att det ej borde vara omöjligt för dig heller då.

Vill även återigen säga: Ni är för fan vuxna, lär er kommunicera känslor utan att vara belastande för varandra, använd humör för faen!

The leetest herperderper

Grastenen2000
Visningsbild
Veteran 2 inlägg
Trådskapare
0
Tack för ditt svar! Jo tror det är mycket avundsjuka bara. Nej min polare hänger väldigt mycket med mig, frågar alltid vad jag gör och hur det är med en, sen umgås vi väl 3-4 dagar i veckan så det är rätt ofta. Men blir fundersam när de har börjat skriva och kommit så nära varandra, rädd att man blir utstött. Innan när jag sagt vad jag tycker för polarna om det, så har de sagt att de förstår mig och att de aldrig skulle svika en

Forum » Mellan Himmel och Jord » Hamsterpaj » Vänskaps-kris / nojig i onödan? 

Ansvariga ordningsvakter: RoadGunner

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons