Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Har sån ångest, snälla hjälp!

Skapad av Muppen800, 2017-05-01 08:34 i Mellan Himmel och Jord

6 395
4 inlägg
3 poäng
Muppen800
Visningsbild
Veteran 1 inlägg
0
Tjabba.
Har ett problem som ja inte kan släppa. Går gymnasiet ( första året ) snart slutat det första året. Ja vill så gärna börja festa och ser alla andra göra det ( snap,Fb och insta. ) mår dåligt när ja sitter hemma och inte kan komma ut o festa. Gymnasiet festerna är dem ända och de är inte ofta alls. Satt på bussen idag för en träff i stan med en polare. Mötte min ena vän på bussen o vi snackade om va han skulle göra i stan osv. Sen hoppade 4 andra på som skulle till stan och festa och de snackade på om att de skulle bli chill och kul mm. Så sitter man där ensam och ska in och träffa en vän, när de ska ha kul och festa med massa tjejer och annat. Detta har tydligen gjort mig nere, de dricker ha kul medans de i min klass /skola som Inte är så stor och omtalad inte vill festa. Bara vara med sina tjejer på kvällarna. Vet inte va ja ska skriva mer, bli bara ledsen. /Masse

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

tankaren
Visningsbild
P 26 Legend 234 inlägg
1

Svar till Muppen800 [Gå till post]:
Sök dig till människor som festar ofta helt enkelt, eller gå till tillställningar själv o lär känna folk. Dans är ju väldigt socialt och det blir väldigt lätt att lära känna människor :)


Anchezz
Visningsbild
F Norrköping Legend 376 inlägg
2
Svar till Muppen800 [Gå till post]:
När jag började gymnasiet hade jag inte varit på en enda fest innan men det hindrade inte mig från att gå på gymnasiefester (trots att jag knappt kände någon). Hängde med några tjejer från klassen och vi började prata på dansgolvet och sen efter det blev man liksom inbjuden till hemmafester o.s.v.

Mitt bästa tips är att försöka bli vän med någon på en fest för då kommer du förhoppningsvis få inbjudan till fler fester. Annars kan du väl ordna en egen fest? För hela klassen typ. De flesta gillar ju att festa så då skulle du kunna träffa folk :)

Ingen status


Forum » Mellan Himmel och Jord » Har sån ångest, snälla hjälp! 

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons