Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Hjälp mig hitta min klasslista? - gymnasie-karlsta

Skapad av General, 2013-08-03 21:59 i Mellan Himmel och Jord

12 974
1 inlägg
0 poäng
General
Visningsbild
P 28 Hjälte 297 inlägg
0
Igår skrev nwt i tidningen klasslistorna för gymnasie i karlstad. Känner ingen som har nwt vad jag vet, så jag har letat på internet. detta är det närmaste jag kommit: http://www.nwt.se/karlstad/article1351764.ece och det är inte ens listan. bara rätt ämne...

Tycker de borde stå nånstans på internet också :O någon som har lust att hjälpa mig? är gymnasielista för EL och Energiprogrammet och Fordonsprogrammet nobelgymnasiet jag letar efter. (sökte el som förstaval, kom in om någon sa nej, annars är jag inne på fordon) och inte hört nått... så tänkte kolla därför och vilka jag kommer gå med. Vore snällt, kanske de finns nån som kan ta kort å skicka som har nwt... :D

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!


Forum » Mellan Himmel och Jord » Hjälp mig hitta min klasslista? - gymnasie-karlsta

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons