Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Jävla tungpiercing

Skapad av mrs-grey, 2018-08-05 12:52 i Mellan Himmel och Jord

1 358
4 inlägg
0 poäng
mrs-grey
Visningsbild
F 16 Stammis 1 inlägg
0
Vettifan va ja tånkte när ja drog en spontanare å tog hål i den förbannad tungan, nu till problemet, JAG BEHÖVER PIZZA PRONTO ALLTSÅ NU HELST IGÅR. Tungan är fortfarande svullen som ett anus... NÄR GÅR SVULLNADEN NER ?! tog den ifredags å det är söndag nu

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

joe68
Visningsbild
P 18 Stammis 16 inlägg
0

Svar till mrs-grey [Gå till post]:
Läste på en tråd på flashback om personer där som har haft samma ingrepp och där har det varit väldigt indiviuellt. En kille kunde äta normalt efter 6h medans en annan fick äta soppa i två veckor. Det bästa du kan göra är att ta nån isbit och låta den smälta i munnen så att svullnaden lindras. Gör det riktigt ont så kan det vara en infektion och då bör du kolla med en läkare

Linpat
Visningsbild
F 20 Stammis 1 inlägg
0

Svar till mrs-grey [Gå till post]:
Det dröjer tyvärr 3-4 dagar

Pitiful_Mortal
Visningsbild
Lärande Administratör 6 114 inlägg
0
Det där är himla individuellt. En vän till mig hade inga problem att käka efter att ha tagit piercingen, medan jag var svullen och öm ganska länge. Värme och kyla kan hjälpa svullnaden. Så ät glass, drick te eller ät soppa för att lugna det litegrann.

Efter att jag hade piercat tungan och var jävligt sugen på något så skar jag upp det i små bitar och tryckte in det i kinden så jag kunde tugga lite försiktigt. Mixa ihop pizzan till en gröt annars och drick med sugrör. Annars är att vänta på att svullnaden gå ner ett alternativ.

.. and that's the way the cookie crumbles.


Forum » Mellan Himmel och Jord » Jävla tungpiercing

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons