Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Matchande underkläder & hur blir han kåt?

Skapad av Questionnr1, 2017-06-21 20:41 i Mellan Himmel och Jord

4 334
4 inlägg
0 poäng
Questionnr1
Visningsbild
3 inlägg
0
Asså är det viktigt att ha matchande underkläder då man ska ha sex? Jag tycker om när de matchar men om jah typ skulle ta svarta Calvin Klein trosor och en vit vanlig spetsbh? Eller bör jag ta den svarta Calvin Klein bhn? Man vill ju alltid va snygg inför sin partner så att säga, eller vissa kanske inte bryr sig men jag gör det iallafall och skulle vilja veta vad ni tycker jag ska göra? Och när vi endå är inne på spåret så undrar jag hur kah ska göra honom mest sugen och kåt? För har ingen erfarenhet alls av de och e jättenervös ifall de skulle hända något i helgen och jag inte vet hur jag ska göra, visst kan jah prata med honom, kan kort och gott typ prata om vad som helst med honom, men när det gäller just kåthet så vet jag inte riktigt om det är någon bra idé för det skulle typ bli lustig stämning, vad är era tips? Tacksam över seriösa svar :)

Tillägg av Questionnr1 2017-06-21 20:42

Och jag vill helst inte ha den svarta bh-n för den är inte lika bekväm som den vita, därför jag undrar om det funkar?

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Cornflake
Visningsbild
F 25 Stammis 65 inlägg
0
Det enda jag kommer att tänka på är att du vet ju att underkläderna ändå kommer att komma av (antagligen rätt tidigt) så varför skulle det spela någon större roll om du har en vit eller svart bh med svarta trosor? De kommer ändå ligga i någon hög någonstans. Visst kan det vara kul att matcha ibland, men just i det här scenariot, då du ska ha sex första gången, tycker jag det fullständigt kvittar. Tror inte det är nåt din kille kommer bry sig ett dugg om, för han kommer antagligen mest att vara fokuserad på det som finns under kläderna. Så det är helt upp till dig om du föredrar att känna dig extra "snygg" eller om du hellre är bekväm.

Get in the pool bitch!

MandarinaDuck
Visningsbild
P Stockholm Hjälte 2 241 inlägg
0
"Vresa upp fetta" - Eddie Meduza, 1979.

Bättre än så blir det inte. Ingen jag känner tänder på underkläder.

Men ett medvetande står över alla, det är drömmarens; för det finns inga hemligheter, ingen konsekvens, inga skrupler, ingen lag

therealsib
Visningsbild
P 20 15 inlägg
0
Från min syn på det hela: att se att du vill se fin ut är nog. Annars så tror jag precis som tjejen över mig att det viktigaste är att du känner dig bekväm. Generellt är det i största möjliga utsträckning en smaksak. Kör på svarta kalvin klein hela kittet, det är ju snyggt i min mening.

Forum » Mellan Himmel och Jord » Matchande underkläder & hur blir han kåt?

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons