Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Skaffa blogg, men var?

Skapad av sandra00, 2015-09-24 20:40 i Min hemsida & surftips

23 523
16 inlägg
7 poäng
sandra00
Visningsbild
F 23 Kändis 11 inlägg
0
Hej, jag har funderat ett tag på att skaffa blogg och har nu bestämt mig för att göra det, Men vart? Jag har hittat blandannat.. Devote, wordpress och wix. Men har ingen aning om vilken.. jag vill inte att det ska kosta nånting och jag vill kunna göra inlägg och ladda upp bilder. Desperat efter svar!

Värmläninng och vegetarian, udda men bra!

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

TornroosV
Visningsbild
P 29 Skärholmen Kändis 46 inlägg
0
jag bloggar på Wordpress. Funkar rätt bra med att lägga upp bilder och text. Websidan blir då "www.DittNamn.wordpress.com, du kan vid senare tillfälle skaffa premium och då blir websidan http://www.DittNamn.com istället.

Litet tips när det kommer till blogging är att du skriver regelbundet och strunta i mängden läsare. Efter ett tag så kommer du hitta din egna stil och med det så kommer läsarna till dig.
Anchezz
Visningsbild
F 24 Norrköping Hjälte 377 inlägg
1

Svar till sandra00 [Gå till post]:
Jag har testat väldigt många bloggportaler och mina favoriter var nouw.com (fd. nattstad) och blogg.se. Om du väljer nouw kommer ditt namn att vara nouw.com/DittNamn och på blogg.se blir det DittNamn.blogg.se.

På blogg.se kan du skaffa premium och då får du ett domännamn, det vill säga att din webbadress blir DittNamn.se, du slipper även reklam och har tillgång till alla färdiga layouter på sidan. Annars kan man också koda en egen mall, det finns massor färdiga som är gratis och då är det bara att kopiera och klistra in!

På nouw.com är det mycket enklare att ändra designen och göra det mer personligt, man behöver inte kunna koda. Här kan man välja mellan färdiga mallar och sedan göra om dom, jag tror inte att det finns något premium medlemskap men är inte säker.

Om man bara vill ha en gratisblogg och inte ett medlemskap så kan man ju köpa ett domännamn och det kostar ca. 99:- per år, jag själv skulle rekommendera detta då det blir enklare att komma ihåg DittNamn.se än DittNamn.Bloggportal.se och det ser snyggare ut!

Ingen status

Pentagram
Visningsbild
P 32 Kändis 152 inlägg
0
Tumblr!

Ingen status

morotssaft
Visningsbild
F 28 Stockholm Hjälte 151 inlägg
0
Jag har mina alla blogger på blogger ( blogspot) :) Finns i hela världen och lätt att använda.

va tråkig då

sandra00
Visningsbild
F 23 Kändis 11 inlägg
Trådskapare
2

Svar till Anchezz [Gå till post]:
tror jag kör på nouw.se :)

Värmläninng och vegetarian, udda men bra!

Tics
Visningsbild
F 26 Järfälla Kändis 504 inlägg
3
Jag skulle också säga nouw.se
So-Ma
Visningsbild
34 Kändis 2 inlägg
0
Jag skulle säga tumblr också.
http://thefrejeleriexperiment.tumblr.com/

:)
Sigge95
Visningsbild
Kändis 2 inlägg
0
Det finns mängder med alternativ. Jag skulle rekommendera Wordpress eftersom det är så enkelt att arbeta med. Testa om du tycker det är roligt med gratisversionen. Då får du namn.wordpress.com som din adress. Det som är bra med wordpress är alla plugins. Ingen i vår familj kan särskilt mycket om hemsidor, ingen programmering eller liknande. Trots det så kan vi arbeta i wordpress och dessutom forma sidan som man vill ha den. Detta med hjälp av olika småprogram, plugins som oftast är helt gratis. Lycka till med bloggandet

Tillägg av imnotree 2016-03-07 09:59

Tog bort reklamen

Robin-F
Visningsbild
F 22 Kändis 10 inlägg
0
Jag har en blogg på nouw. Det är gratis och lätt att använda :)
maakasu
Visningsbild
P Kändis 42 inlägg
0
Wordpress är bra. Man kan skaffa sin unika logga på hemsidan, och det finns en del layouts att välja. Men allt är inte konfigurerbart utan premium tror jag.
corgi
Visningsbild
F 29 Kändis 18 inlägg
0

Svar till sandra00 [Gå till post]:
Jag kör med weebly och det tycker jag fungerar ganska bra. Där kan man både bygga hemsidor och ha bloggar. Om man gör en blogg där kommer det att bli dittnamn.weebly.com.

Hörje bån vörnt bäges!

Amanda0043
Visningsbild
F 23 Entertainansvarig Administratör 253 inlägg
0
Tre år gammal tråd väcks med reklam, rensar och låser ^^

Det är inte lätt när det är svårt


Forum » Mellan Himmel och Jord » Min hemsida & surftips » Skaffa blogg, men var?

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons