Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Mitt ex nya tjej...

Skapad av Hallonmys, 2020-06-01 23:54 i Mellan Himmel och Jord

3 709
10 inlägg
2 poäng
Hallonmys
Visningsbild
Veteran 10 inlägg
1
Hej, mitt ex skaffa en ny tjej en vecka efter vi gjorde slut, den tjejen har alltid varit på honom sen vi blev tillsammans. Nu när dom är tillsammans så har hon försökt flertal gånger starta bråk med mig. Hon anser att jag har gjort tiktoks om henne (som egentligen inte handlade om henne). Sedan började hon göra tiktoks om mig fast jag hade sagt till henne att mina videos inte ens handlade om henne (vi känner inte ens varann så de skulle bara vara konstigt om jag gjorde videos om henne), videon handlade om en kompis som stalkade mig och mitt ex nya tog illa upp för den videon så jag anser då att hon stalkar mig med?

Vi tar samma buss varje morgon och på bussen sitter hon o lutar sig fram och stirrar på mig hela vägen till skolan, jag blir så himla obekväm. Såg henne på Burger King och då skulle hon och alla hennes kompisar såklart stirra och blicka mig. Sen var jag i en park med mina kompisar o hade kul och sen dyker hon upp där med en kompis och börjar pekar finger mot mig och sen filma mig o mina kompisar o sen skriker hon att hon ska skicka videon till mitt ex, sen får jag reda på att hon har gått runt o sagt att jag hade filmat och skrattat åt henne, men de ända jag gjorde va att vinka åt henne och le. Jag blir verkligen jätte rädd då vi inte ens känner varandra, vad ska jag göra?

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Fisk-pastej
Visningsbild
P 20 Legend 152 inlägg
1
Säg åt henne att sluta vara en bitch, funkar alltid.

Tootergang

Hallonmys
Visningsbild
Veteran 10 inlägg
Trådskapare
0

Svar till Fisk-pastej [Gå till post]:
Jag har gjort de flera gånger och till och med sagt till mitt ex att be henne att sluta men inget händer

Fisk-pastej
Visningsbild
P 20 Legend 152 inlägg
-1
Gå fram till henne och fråga vad fan hon vill från dig, gör ditt tic tac konto privat om du inte har redan gjort det.. Vet inte hur gamla ni är men annars utmana henne till en freestyle rap battle ifall du inte vill kan du bara ignorera henne tills hon slutar.

Tootergang

Milary
Visningsbild
F 24 Legend 23 inlägg
1
Alltså, detta låter som en tjej som är sjukt osäker på sig själv och inte mår särskilt bra. Att bara säga till henne att sluta kommer inte hjälpa, för hon kommer bara att fortsätta. Om hon gör sådär med hennes kompis igen, att de stirrar och ger blickar, pekar fingret osv, tycker jag att du ska gå fram till henne (inför hennes kompis!!) och fråga henne vad hon håller på med. Säg att det är fett omoget, och fråga henne varför hon stirrar? Och om de skrattar, var seriös, och fråga varför hon beter sig så omoget? Visa att det hon gör inte biter på dig (även om det gör det. Ibland är "fake it till u make it" ett bra ordspråk). Be henne förklara varför hon gör som hon gör och gör henne obekväm. Då kommer hon inte vara så tuff längre. För då ser hon att du är starkare än henne, för hon försöker bara spela tuff
Och säg vad som har hänt till dina kompisar, och att om hon kommer dit igen, tycker jag att ni alla ska säga till henne så att du också får lite stöd från dina kompisar. För det beteendet hon håller på med är bara barnsligt
hannaandersson1
Visningsbild
Veteran 5 inlägg
0
Jag tror att hon är svartsjuk på att du varit tillsammans med hennes kille. Det låter som att hon inte är så självsäker. Försök se det som att hon inte mår bra och att hon försöker ta ut det på andra. Hoppas det blir bättre snart <3
Hallonmys
Visningsbild
Veteran 10 inlägg
Trådskapare
0
Uppdateringar:

tisdag 7/7 17:11

Igår la jag ut en story på min Instagram, nästa dag ser jag att mitt ex mamma har kollat på den, jag o mitt ex gjorde slut för 4 månader sen o han har redan en ny tjej. Jag och hans mamma har inga gemensamma vänner så jag kan inte ha kommit upp som förslag och vi följer inte varandra heller? Varför skulle hon va inne på mitt Instagram konto o kolla????


27/7 01:48

Vad menas när ens ex snapar mig från hans kompis mobil (då jag har blockat honom överallt), vill han bara jävlas och göra så jag börjar tänka på honom eller vad vill han. Kanske övertänker men blir verkligen så sjuuukt ledsen när jag ser honom eftersom han sårat mig så sjukt mycket.

Svar till hannaandersson1 [Gå till post]:
Tack!!<3Tillägg av Guud 2020-07-28 21:53

Jag tyckte det var enklare att förstå om allt låg i en och samma tråd istället för en ny för varje uppdatering.

Fisk-pastej
Visningsbild
P 20 Legend 152 inlägg
0

Svar till Hallonmys [Gå till post]:
Nå hur gick det?? Kan vi få en uppdatering???

Tootergang


Forum » Mellan Himmel och Jord » Mitt ex nya tjej...

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons