Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Prata med han?

Skapad av Tildahell, fredag 1/12 08:06 i Mellan Himmel och Jord

211
3 inlägg
0 poäng
Tildahell
Visningsbild
F 16 4 inlägg
0
Hej! Jag är en tjej som snart gått första terminen i 1:an på gymnasiet.
När vi började skolan så umgicks jag väldigt mycket med en kille och vi sa typ allt till varran, han var den ända jag litade på. Vi höll på lite, typ strula och lite händer men inte mer.
Men när han pratade typ med mig om att "vi skulle passa ihop" osv så var jag alltid jättetydlig med "nej, det kommer aldrig hända" då jag inte är en tjej för förhållanden.
Ett litet tag hade gått där vi inte pratat så jättemycket, eller jag hade tyckt att han var lite "off". Jag fick då reda på att han hade tjej. Jag brydde mig inte så jättemycket så fortsatte umgås med han, men det var inget som det brukade, han blev typ blyg i min närhet. Vi umgicks mindre och mindre, och nu har vi typ inte pratat på flera månader, vi kollar inte ens på varandra längre.
Grejen är att han blev ovän med sin bästa vän och nu har han varit jätteensam väldigt länge, han går hem när det är bamba, och på alla långa raster. Han ser inte ut att må så jättebra längre och det är klart jag vill finnas där, men hur kan jag börja prata igen. Vill inte bara komma helt från ingenstans och fråga hur han mår lixom;)

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

anon222
Visningsbild
1 inlägg
0

Svar till Tildahell [Gå till post]:
Jag tycker du ska gå till han och bara säga hej vafan man ska inte vara en kyckling han kommer säkert gilla dig

parabellum123
Visningsbild
20 inlägg
0

Svar till Tildahell [Gå till post]:
Du får också tänka på att om han har tjej att hon har sakt till att han inte ska prata med dig. Eller att han inte vill vara otrogen. Ta det med en nypa salt. Det finns en anledning till allt.

Men om du märker att det är problem skriv bara till honom och fråga vad som pågår. Antingen säger han vad som är felet eller så gör han det inte. Men var försiktig hur du lägger upp det.


Forum » Mellan Himmel och Jord » Prata med han?

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons