Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Simning

Skapad av Master211, 2017-11-09 22:45 i Mellan Himmel och Jord

2 257
4 inlägg
0 poäng
Master211
Visningsbild
Veteran 2 inlägg
0
Hej jag går i 7:an och kan inte simma. Är det inte skolans ansvar att lära mig eftersom det är med i kunskaps kravet. Min lärare sa att dom inte kunde göra något, men det är väll så mst som väll enda göra ngt?

Ingen status

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Keyboardwarrior
Visningsbild
Veteran 28 inlägg
0

Svar till Master211 [Gå till post]:
Strunta i om det är skolans ansvar eller ej, lär dig det på fritiden istället det är inte särskilt svårt. Du behöver inte simma med skolan om du inte vill, antingen skaffar du ett simintyg från ett badhus och ger till idrottsläraren eller så photoshoppar du ett simintyg och ger till idrottsläraren.
Master211
Visningsbild
Veteran 2 inlägg
Trådskapare
0

Svar till Keyboardwarrior [Gå till post]:
Jag kan inte göra det för at om jag inte simmar med min klass så får jag hemringning (stav?) så jag kan inte förfalska. Och min lärare skulle säkert ringt hem o frågat om set var äkta. För min lärare är den sämsta lärarn

Ingen status

Keyboardwarrior
Visningsbild
Veteran 28 inlägg
0

Svar till Master211 [Gå till post]:
Gå till en simhall nån helg. Det tar inte många timmar att lära sig att simma. Sen ber du badvakten skriva ett intyg, så är saken biff.

Forum » Mellan Himmel och Jord » Simning

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons