Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Stenad

Skapad av Borttagen, 2014-07-29 18:16 i Skräp & Spam

2 345
5 inlägg
0 poäng
Aight
Visningsbild
F 26 Legend 59 inlägg
0
....sent i måndagskväll var jag ute med min hund på promenad ca 10 minuter från mitt hem, där gick två stycken 10-12 års ålder förbi mig och plötsligt fick hunden en hård spark på sig, hon gnällde HÖGT och jag fick en jävla jumpscare. Jag vände mig snabbt om och tog tag i en av pojkarnas arm och drog i han så han skulle vända sin kropp mot min och gav han en hård spark i magen. Sedan sprang de iväg en bit bort mot andra sidan gatan med mig ståendes kollade vad de skulle göra. Sedan tog killen som inte grät av min spark upp stenar och börjar kasta dem på mig och hunden, som tur bara småsten. Då tog jag upp telefonen och skulle ringa polisen men de sprang snabbt vidare, han inte ens slå numret så jag struntade i det.


Nu är jag rädd att jag ska ha polisen vid min dörr för att ha sparkat en skitunge.


Frågor:

Är det en risk att polisen inte reagerat på en gång om ungarna berättat för sina föräldrar om hur en galen tjej sparkat dem bara sådär (barn ljuger) och lett till en polisanmälan? Kan polisen komma efter flera dagar och fråga mig vad som hänt?

Är det självförsvar att slå en annan för att skydda sitt djur?

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

bekym
Visningsbild
P 23 Kändis 52 inlägg
0
personligen tycker jag du gjorde helt rätt, men vårt system är så jävla fucked så har ingen aning.

om nån vill veta hur man dödar en norsk ål så skriv

Maggilini
Visningsbild
F Stockholm Kändis 52 inlägg
0
Tror inte det blir nån utredning överhuvudtaget, och eftersom de va du som ringde så har du rätt att lägga ner fallet också. Var med om nått liknande dock så va det hund vs en annans hund, och polisen lixom sket i det i slutändan. Så sparka på bara och stoppa tillbaka dem i deras mammas livmoder, ingen bryr sig!

Ingen status

Hellans
Visningsbild
Legend 4 inlägg
0
Kommer inte hända någonting, två små kids som berättar det nja knappast? Dom sparkade ju trots allt din hund så dom är rädda nu förmodligen.
-o-
Visningsbild
Kändis 251 inlägg
0

Svar till Aight [Gå till post]:
Rent statistiskt sätt blir tjejer väldigt sällan fällda för misshandel, så det är nog bara att köra på :)


Forum » Mellan Himmel och Jord » Skräp & Spam » Stenad 

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons