Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Tinder hur gå vidare ?

Skapad av sidebyside, 2017-01-05 23:13 i Mellan Himmel och Jord

3 446
6 inlägg
4 poäng
sidebyside
Visningsbild
Legend 2 inlägg
0
hej är en 19 årig kille, grejen är att jag aldrig träffat en tjej via internet förut , utan via vänner/krogen och fester osv är vart jag nästan alltid träffat både ons och tjejer jag haft förhållande med.

nu har jag flyttat till en mindre stad förra veckan och inte hunnit lära känna någon ännu. så jag skaffade tinder. jag är svin dålig på att ragga och skriva egentligen utan gillar att ta allt irl.


en tjej på tinder och jag klickade verkligen och hon skriver väldigt mycket och har många gemensamma intressen och bra humor,

det är ju tinder trots allt och vad jag förstått är det bara en ligg app. men hur tar jag chatten vidare nu för att träffas irl? typ hänga med till någon uteservering och ta en öl? eller hur gör man? förslag vad man kan skriva för att träffas irl?

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Cornflake
Visningsbild
F 31 Kändis 81 inlägg
0
"Vill du träffas någon gång?"


Svårare än så behöver det väl inte vara... eller? Aldrig använt tinder och kommer aldrig göra det, men använder man inte mest det för att man vill just träffa folk i verkligheten? Skulle anta det iaf.

Insert corny pun here.

Tokugawa
Visningsbild
P Stockholm Hjälte 2 715 inlägg
3
Gå inte vidare. Avinstallera appen.
Pro tip.

Za rodinu, tovarishchi! ZA STALINA!

Wulfwitz
Visningsbild
P 33 Kändis 71 inlägg
0

Svar till sidebyside [Gå till post]:
Det är bara fråga jäntan ju!

"Har du lust att träffas? Skulle jätte gärna vilja träffa och få möjligheten till att lära känna dig bättre. Vad sägs som att ta en fika/middag/öl (ditt val) någon dag framöver?"Veni, vidi, vici

Wulfwitz
Visningsbild
P 33 Kändis 71 inlägg
1
Tinder är ju liksom uppbyggt på att man ska matcha med en för att sedan träffas. Det är ju själva syftet så att säga. Om hon avböjer att träffa dig, är det bara att glömma och gå vidare. Men om hon själv vet vad tinder är för något så vill hon med största sannolikhet träffa dig också :) lycka till.

Veni, vidi, vici

hejhopp
Visningsbild
Hjälte 61 inlägg
0

Svar till sidebyside [Gå till post]:
Om hon skriver mycket är hon intresserad antar jag, annars skulel hon bara ha ignorerat.

Säg att du är nyinflyttad och behöver lära känna staden lite, och fråga om hon kan visa dig runt.

Lycka till!Forum » Mellan Himmel och Jord » Tinder hur gå vidare ?

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons