Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Novell

Skapad av Jacub1337, 2019-11-05 07:38 i Skola & Jobb

4 285
4 inlägg
1 poäng
Jacub1337
Visningsbild
Veteran 2 inlägg
0
Skulle behöva hjälp med att se hur era novell ser ut som ni skrivit i åk9 och betygen ni fick på dem. Eller bara allmänt hemagjorda noveller som jag kan ta insperation ifrån. :D

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Fisk-pastej
Visningsbild
P 20 Legend 152 inlägg
1
Tyvärr så hittar jag inte min gamla text eftersom den blev borttagen när min skolmejl blev borttagen.
Jag skrev om en kille som heter Kalle i åk7 om hur han tog droger, han blev dessutom misshandlad på en fest och hur drogerna förstörde hans liv på ungefär 5 sidor något sånt. Vi skulle skriva en valfri novell som skulle typ vara fucked up. Fick ett E på den, sedan återanvände jag samma text i åk9 i en annan skola och fick C på den. Hade dock massa grammatik fel i texten, så det är nog därför jag fick ett sånt lågt betyg.

Skriva om droger och gäng är nog ett interessant ämne som man kan fantisera mycket om för att dra ut historian och göra novellen spännande.

Tootergang

Mannenxet
Visningsbild
P 22 Hjälte 73 inlägg
0
Tragiska slut funkar alltid.

Skrev för något år sedan på NP om en ung tjej vid namn Nora som blivit självdestruktiv efter att hennes vän Johanna gått bort i en olycka. Hon klamrar sig fast vid minnen och saker hon fått av Johanna tills hon slutligen inte klarar av sig själv längre. Fick ett rätt så solklart A på den, och anser själv att det är bland mina bättre texter.

Dock vet jag inte hur det ligger till med spridning av texter från gamla nationella prov, har varit inne lite kort på skolverkets hemsida men har inte hittat något. Någon som vet?

Please do not SEND(1+U)

Jacub1337
Visningsbild
Veteran 2 inlägg
Trådskapare
0

Svar till Mannenxet [Gå till post]:
Gammla nationella uppgifter skall inte vara problem att sprida vi jobbar med de hela tiden i skolanForum » Livet » Skola & Jobb » Novell

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons