Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Peugeot ludix snake tändningsproblem

Skapad av Oljesmurfen, 2019-12-23 17:40 i Hamsterpaj

10 768
2 inlägg
0 poäng
Oljesmurfen
Visningsbild
Veteran 1 inlägg
0
Hej jag köpte en Peugeot ludix snake fur för nån vecka sedan och den gick inte att starta då. Jag vände på kolven då förra ägaren hade bytt den och satt den åt fel håll. Jag fick moppen att starta efter att jag satte på oljepumpen igen så att den blev jordad då jag tog av den eftersom jag blandar olja i tanken. Men nu vill den inte tända förutom ibland då den tänder och går igång och då går den fint. Det känns som att det är något jordningsfel men tycker att jag har kollat allt. Är det någon som vet vad felet är?

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!


Forum » Mellan Himmel och Jord » Hamsterpaj » Peugeot ludix snake tändningsproblem

Ansvariga ordningsvakter: RoadGunner

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons