Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Internets förintelseförnekare

Skapad av retrodatorn, 2016-12-07 19:31 i Politik

22 704
49 inlägg
-9 poäng
Wulfwitz
Visningsbild
P 33 Kändis 71 inlägg
-1

Svar till Inte [Gå till post]:
Hur beskriver du dig själv? Anser du dig vara en psykolog? Är det roligt att leka psykolog? Får jag vara med? Hur känner du dig? Blev du kränkt för att jag tyckte att du var en idiot och ställde en fråga om du var dum i hela huvudet? Är du ett vitt kränkt troll nu?


Ifrågasätter vet jag inte om du gör, men du påpekar det.
"Vore ju lite kul om du inte förnekekar gulag och kulturevolutionen men förnekar förintelsen."

Nej inget fel med min läsning inte. Och där kom det, den typiska "han ställer sig emot vänsterpropaganda, han måste vara nationalist". *facepalm*

Jaså det tänker du inte, se där ja. Lämna slagfältet bara, gör det. Är nog lika bra det med tanke på att "bevisen" som finns inte ens håller i en rättegång. Men du får gärna länka mig till alla dessa dokument som folk verkar utgå ifrån. Går nog inte att jämföra gasningen med dinosaurierarna lille vän. Jag förnekar inte att judar inte fanns, samt zyklon B. Haha aw. Söt är du.

Åh, vänsterlogik igen! <3 gulligt.
Nej jag är varken nationalist eller med i nordfront. Ett rike som hade hela världen emot sig men lyckades hålla sig i 6 år. Tja det är ganska starkt gjort. Och USA satte hammaren i spiken när de valde att lägga sig i. Hade det inte varit för USA hade frankrike och England kapitulerat och tyskarna kunde ta all sin styrka mot ryssarna. Så jo, tyskarna hade med största sannolikhet vunnit det kriget om det inte vore för usa.

"Hej jag är Inte, ett troll."Veni, vidi, vici

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Inte
Visningsbild
Kändis 171 inlägg
0
Svar till Sebz [Gå till post]:


Haha så lättstött:) Tycker de är kul att du blir så lättprovocerad^^

Ja det vore intressant att höra vad du tycker om andra historiska händelser då du inte tror på att man faktiskt gasade ihjäl människor.
Om vi bortser från bevisen och frågar oss hur man har ihjäl så många människor på ''bästa'' sätt så är ju gasning ett ypperligt medel. Soldater får inte så svåra psykiska besvär. Man slipper att döda människor på ett personligt sett som att slå eller skjuta ihjäl, det blir inte blodigt, man kan döda många på en gång.

Har en ganska stark känsla av att du är den nationalsocialistiska typen som sitter lite för mycket på nordfront och sväljer allt med hull och hår eftersom du anser att övrig media är kontrollerad och inte går att lita på:)

Så nyberg rättegångarna vart helt utan bevis? Man avrättade en massa nazister eftersom vinnarna gör som de vill? Eller för att tysta dom om någon konspiration om hur det faktiskt gick till med förintelsen mm? Varför inte? båda är ju historiska händelser? Dinosauriebenen kan ju va planterade som bevisen för att människor gasades ihjäl.

Tyskfetisch?:) Stolta folket som kunde ha erövrat världen osv...

Rustar du mest och sedan startar ett krig så brukar det gå bra till en början.

Tyskarna hade inga som helst chanser av att erövra Storbritannien då flottan var helt underlägen. Man fick även duktigt med pisk i luften av britterna under slaget om Storbritannien.

Ökenkriget gick också åt helvete, hade man skickat flera soldater ditt så hade man fått tagit från östfronten. På alla fronter så sög den tyska logistiken hårt, man kunde inte svälja det man bitit tag i.

Hade Tyskarna väntat med att attackera Sovjet för att eventuellt försöka tvinga Storbritannien till fred genom att köra ut dom ur Nordafrika och på något sätt vinna kriget i luften och få dom att skriva på ett fredsavtal för någon erövring av Storbritannien var det inte på tal om då tyskarnas flotta var helt underlägsen. Sovjet hade då använt varje dag till att kraftigt bygga upp sin styrka med sin massiva industri för att sedan attackera först om tyskarna väntade för länge. Sovjet var som en snöboll som hade börjat rulla igång när man märkte att tyskarna började rusta på alvar.
Hitler förklarade ju krig mot Sovjet eftersom han visste att Sovjet växte sig starkare för varje dag som gick samtidigt som man behövde tillgång till olja som var en bristvara.

Nej du grabben läs på lite om andra världskriget så förstår du hur hopplöst det faktiskt var för tyskarna även om det inte såg så ut i början av kriget.


Wulfwitz
Visningsbild
P 33 Kändis 71 inlägg
0

Svar till Inte [Gå till post]:
Eller så bortser vi ingenting och tänker oss rent historisk sett. Fläcktyfus, sjukdomen som mördat miljontals människor. Zyklon B, för att avlusa kläder.

Visa spoiler
"During World War I typhus caused three million deaths in Russia and more in Poland and Romania. Delousing stations were established for troops on the Western front but the disease ravaged the armies of the Eastern front, with over 150,000 dying in Serbia alone. Fatalities were generally between 10 and 40 percent of those infected, and the disease was a major cause of death for those nursing the sick. Between 1918 and 1922 typhus caused at least 3 million deaths out of 20–30 million cases. In Russia after World War I, during a civil war between the White and Red armies, typhus killed three million, largely civilians. During World War II typhus struck the German Army as it invaded Russia in 1941.[6] In 1942 and 1943 typhus hit French North Africa, Egypt and Iran particularly hard.[17] Typhus epidemics killed inmates in the Nazi Germany concentration camps; infamous pictures of typhus victims' mass graves can be seen in footage shot at Bergen-Belsen concentration camp.[6] Thousands of prisoners held in appalling conditions in Nazi concentration camps such as Auschwitz, Theresienstadt, and Bergen-Belsen also died of typhus during World War II,[6] including Anne Frank at the age of 15 and her sister Margot. Even larger epidemics in the post-war chaos of Europe were only averted by the widespread use of the newly discovered DDT to kill the lice on millions of refugees and displaced persons."


Källa: https://en.m.wikipedia.org/wiki/Epidemic_typhus

Varsågod "kamrat".


"Har en ganska stark känsla av att du är den nationalsocialistiska typen som sitter lite för mycket på nordfront och sväljer allt med hull och hår eftersom du anser att övrig media är kontrollerad och inte går att lita på:)"

Jag har en ganska stark känsla att du är en stalin-lover som vägrar vara öppensinnad och är falsk ända in i benmärgen.lol nej, Nej det gör jag inte, men jag tycker du framstår som ett troll. Du verkar bara göra detta för att provocera, vilket inte fungerar.

Här, läs lite mer "kamrat", https://en.m.wikipedia.org/wiki/Lend-Lease

Du verkar missuppfatta mig rejält mycket. Jag ser inte upp till tyskland, men jag ser heller inte ner på dom. Att USA la sig i var bra, men all skit USA och Soviet gav tyskarna efter kriget och under kriget, väldigt äckligt gjort. Att skylla ifrån sig sina egna brott och samtidigt dra en "gasade judar i koncentrationsläger för man kan dö av zyklon B (som man egentligen använde för att motarbeta flävktyphus som spred sig överallt). Men men, folk kommer alltid tycka och tro annorlunda. Synd bara att det är majoriteten som är trångsynta och inte minoriteten. Men det blir väl så när man krigar mot storebrorsorna, dom ljuger sen för mamma.

Nä du grabbhalva, du var mig allt en hjärndöd jävel :)Veni, vidi, vici

Inte
Visningsbild
Kändis 171 inlägg
0

Svar till Sebz [Gå till post]:


Så man avlusade först människor genom att sätta dom i bussar,hus mm och dra avgasslangen in i fordonet där människor satt för att avlusa dom? Sen när det inte funkade använde man Zyklon B?
http://varldenshistoria.se/krig/andra-varldskriget/forintelsen/pastaende-zyklon-b-var-bara-ett-avlusningsmedel
Så människorna dör på ett par minuter men det tar timmar för lösen? Varför Gasa med Zyklon B som inte var speciellt effektivt när fångarna ändå inte fick behålla sina personliga kläder?
Varför använde inte Tyskarna Zyklon B på sin civilbefolknings kläder om nu lös var ett så stort problem?:) Tror knappast att judar hade mer lös än någon annan då de generellt var rikare än övriga befolkningen.

Du får tro vad du vill men det är kul att du sätter mig ytterst på andra sidan:)

Vad försöker du få fram att USA skickade förnödenheter till Sovjet och Storbritannien efter att Tyskland attackerat dom? Vilket land i krig handlade inte med andra länder? Sverige skickade järn till Tyskland som höll igång deras krigsmakt. Hade Sverige inte gjort det så hade ju Tyskland gått in där med och bundit upp en del av sin krigsmakt som man gjorde i Norge.

Läs ovan så inser du själv hur dum du faktiskt är:)


Wulfwitz
Visningsbild
P 33 Kändis 71 inlägg
0

Svar till Inte [Gå till post]:
"Så man avlusade först människor genom att sätta dom i bussar,hus mm och dra avgasslangen in i fordonet där människor satt för att avlusa dom? Sen när det inte funkade använde man Zyklon B?"

Vad snackar du om? Hittar du på saker nu eller? Du kunde inte ge ett svar angående fläcktyfus och bilderna på massgravarna med offrerna så du börjar hitta på saker? Och vad sa jag i förra tråden, typiskt att alltid dra den klassiska "zyklon B är farligare för människan än för lössen." No shit, råttgift är lika farligt om inte farligare för människor än för råttor. ? Jävla idiot xd

"Varför använde inte Tyskarna Zyklon B på sin civilbefolknings kläder om nu lös var ett så stort problem?"

För att fläcktyfus härjade i koncentrationslägerna. Det var smutsigt och jävligt där. Ingen mat, trångt utrumme, sjukdomar bildades, lössen spreds.

Till skillnad från från Storbritannien och sovjet så var det en handel mellan Tyskland och Sverige.

"Tyskland gått in där med och bundit upp en del av sin krigsmakt som man gjorde i Norge."

Vilket tyskarna också gjorde, när alliansen försökte stoppa proceduren.

Behöver inte läsa ovan, har redan gjort det och du är den som kommer med dumma påståenden, dessutom så ljuger du om saker. Orkar inte föra en diskussion med dig något mer då du är en fanatiker som är trångsynt och vägrar vara öppensinnad. Samt att du ljuger.

Du får mer än gärna läsa mer om fläcktyfus och se dödsfallen som det gett. Eller så gör du inte det och fortsätter följa vänsterpropagandan. Kom ihåg att efter kriget avrättade dom alla som kunde säga sin del av historian. Och fängelse om inte mer för de som inte höll med kommunistpropagandan.
Goddagens
Veni, vidi, vici

Inte
Visningsbild
Kändis 171 inlägg
0

Svar till Sebz [Gå till post]:


Nej det är ju ökänt att einsatzgruppen bland annat gasade ihjäl människor med avgaserna från fordon genom att stänga in dom.

Vad försöker du säga? Att fångarna dog av tyfus utbrott för att de var instängda? Eller släpades de in i rum när de var döda för att sedan gasas av en gas som inte var speciellt effektiv mot lösen? Hör du inte själv hur dumt de låter?

För att fläcktyfus härjade i koncentrationslägerna. Det var smutsigt och jävligt där. Ingen mat, trångt utrumme, sjukdomar bildades, lössen spreds.

Väldigt konstigt att man enbart använde gasen i koncentrationslägren:) Var ju knappast enbart i lägren som lössen existerade:) Om nu gasen var så bra varför använde man den säg inte på vanliga tyskars kläder och bostäder för att hålla sin befolkning frisk?:)

Du kan ju verkligen ingenting om historia:) Storbritannien skickade massor av förnödenheter till Sovjet genom ishavet som tyskarna försökte stoppa men misslyckades med när britterna började med konvojer som de gjorde över atlanten. Hur fan hade du tänkt dig att Tyskarna skulle slå Storbritannien när de blev överkörda till havs?

Jättebra att behöva binda upp flera hundratusen man i Norge....

Nämn något som jag ljugit om? Det är ju du som inte har läst någon historia och helt saknar förmågan till att dra logiska slutsatser.

Försöker du få fram att förintelsen inte var så illa som den påstås eftersom många människor inte mördades utan dog av sjukdomar och misär pga de eländiga förhållandena i lägren?
Kan inte du berätta sanningen du som vet? Skulle ju bli en sensation! Historien får skrivas om! Varför har ingen kommit på det tidigare?
Wulfwitz
Visningsbild
P 33 Kändis 71 inlägg
0

Svar till Inte [Gå till post]:
Att einsatzgruppen avrättade folk säger jag inte emot. Men just på det sättet du tror på tvivlar jag på, har du någon källa på det?
Och vad har det med gasningen i koncentrationsläger att göra med? Försöker du säga att tyskarna var de enda som avrättade civila? Är det det du vill påpeka? Och att tyskarna är definitionen av gasning, eller vadå?
Vad säger du om gasbombningarna Storbritannien låg bakom? Eller fransmännen som dödade civila och höll på att tillverka gasbomber redan innan andra världskriget? Eller ryssland som invaderade polen strax efter tyskarna gjorde det? Eller hur ryssarna våldtog och mördade civila? Eller hur USA bombade Berlin och mördade civila? Samt avrättade tyska soldater som kapitulera?

Zyklon B användes inte bara i koncentrationsläger... tyskland anlitade folk att skapa vaccin för fläcktyfus. Och det lyckades uppfinna det, men de gav inte vaccin till judarna. Prio för vaccinet var den tyska armen samt de tyska civila. Men det smugglades vaccin till ghetton där judar befann sig i.

Låt oss säga att dom gasade alla judar i koncentrationsläger. Hur kommer det sig att man rakade av håret på alla fångar? Varför gav man dom nya identitetsnummer? Kläder?
Varför samla dom från början och inte direkt gasa ihjäl dom när dom kom till lägret? Varför har man inte undersökt massgravarna om fångarna verkligen dog av gasning eller ej? Hur kommer det sig att det bara fanns några få kremeringsugnar och endast två "gaskammare" om man verkligen ville vara effektiv med sin förintelse?

Hur gick gasningen till enligt dig? Hur gick hela proceduren till när en jude kom till ett koncentrationsläger?
Varför hade judarna arbeten i koncentrationsläger? Varför hade dom matkuponger dom tjänade? Varför ens bidra med mat om dom ändå skulle dö? Snacka om slöseri på resurser.


Du glömde en liten detalj med att det var USAs flotta som gjorde det, och det var USA som sponsrade med stridsflygplan och stridsbilar. Storbritannien var i krisläge.


Det jag vill komma fram till är att gaskammare är propaganda och ska man tycka illa om ena parten under andra världskriget ska man tycka illa om alla parter då ingen gick därifrån oskyldig. Men hela alliansen gick fri för de vann. Så funkar ju tydligen krig. The winner takes it all, the loser standing small.

Och vart är tyskarnas dokument där alla "bevis" finns? Ingen här inne har länkat någon sida som har laddat upp dem..finns dom ens? Sanningen är ju fri...eller?Veni, vidi, vici

Patrikp
Visningsbild
P 28 Karlskrona Hjälte 1 187 inlägg
0

Svar till Sebz [Gå till post]:
Der Auschwitz Prozess", av Hermann Langbein.

Brevet från Dr. August Becker, SS Untersturmfuhrer till SS-Obersturmbannfuhrer Rauff, 16 Maj 1942.

sedan, 'The Good Old Days'" är en bra bok att läsa.

Dessa dokument kan ju vara allmänt svåra att få tag i, men mycket möjligt. Kolla närmaste bibliotek (alt närmaste TYSKA universitets-bibliotek).

HareKrishnas gud sedan 2014

Wulfwitz
Visningsbild
P 33 Kändis 71 inlägg
0

Svar till Patrikp [Gå till post]:
Men du har läst dokumenten då eller? Ellet har du bara läst böcker som judar och straffade nazister skrivit?

Veni, vidi, vici

Inte
Visningsbild
Kändis 171 inlägg
0

Svar till Sebz [Gå till post]:


Vad räknas som källa enligt dig? Det verkar ju som att det som inte stödjer din tes är fabricerat och skapad av media som i sin tur är kontrollerad av staten.
Om det nu var en sån effektiv avrättningsmetod som jag tidigare har nämnt varför då inte sätta den i industriell skala? Att tyskarna vill göra sig av med människor som judar, zigenare, lägre raser eller politiska motståndare är det ju knappast någon som motsätter sig då det var en del av den öppna politiska agendan som även folket blev hjärntvättades till.

Nej verkligen inte!? Under första världskriget så gasades det ju hej vilt av båda sidor! Under andra världskriget så försökte alla sidor utveckla kemiska och biologiska stridsmedel. Alla sidor gjorde grymma medicinska experiment på civila bland annat USA som gjorde det på utlänningar eller handikappade under andra världskriget.
http://wariscrime.com/new/the-13-most-evil-us-government-human-experiments/

Ja Hitler och Stalin kom överens om att dela på polen. Jag försvarar verkligen inte Sovjet eller USA! Andra världskriget var verkligen ett grymt krig där alla inblandade begick hemska handlingar.

Tror knappast att vaccinet räckte till alla i civilbefolkningen och i armen. Sen även om du vaccinerar mot tyfus så tar man inte bort lösen. De dör ju inte för att du vaccinerar dig mot en sjukdom utan fortsätter bitas och suga blod. Även idag är det ju inte helt lätt att bli av med lös.

Alla judar gasades ju inte ihjäl? Många sköts, dog i sjukdomar eller av svält.
Många radades ju bara upp nakna eller med kläder utan att ha blivit rakade för att sedan bli skjutna och laga i massgravar. Einsatzgruppen lät ju fångarna själva gräva sina gravar för att sedan skjuta dom på rad och låta andra fångar gräva igen.
Koncentrationslägrerna fanns ju långt innan man bestämde sig för den slutgiltiga lösningen till att börja med, som gulag läger kan man säga.
Att raka av människor håret och ge dom ett nummer är ju för att avhumanisera dom. Människorna blir som boskap som man antigen kan slakta eller arbeta ihjäl.
Sen så vart ju många också satta i arbete, de som inte dög som gamla gjorde man sig av med ganska omgående.
Det var ju först när tyskarna insåg att de faktiskt skulle förlora kriget som de fick order uppifrån om att skynda på förintelsen så att man åtminstone ''rensat upp'' inför den nya tiden som skulle komma. Snabbaste sättet vore ju förstås att soldater bara satte en kula i varje fånges huvud medans övriga fångar grävde igen och grävde nya gravar.
Man gjorde ju detta i början men det funkade ju inte av psykologiska skäll.
De flesta tyskar soldater är som vilka män som helst tyckte föga förvånade att det var jobbigt att mörda obeväpnade människor på ett personligt sätt.

Nja det var ju Storbritanniens flygvapen som vann slaget om Storbritannien inte USA's.
Du tänker för mycket om hur det kunde ha varit genom att skapa en alternativ historia som bygger på förutsättningar som inte existerade.
Att USA skulle stötta Storbritannien var lika självklart som att Tyskarna skulle alliera sig med Italien och Japan.
Vad som är intressant är de små besluten som satte vågor på hur kriget skulle sluta som Hitlers beslut att fokusera på Stalingrad eller att Stalin rensade ut bland officerare innan kriget började mm.

Jag tror inte att gaskamrarna var propaganda, men de bidrog inte med så mycket till dödstalen som det framställs som.

Självklart så skriver vinnarna historien


Patrikp
Visningsbild
P 28 Karlskrona Hjälte 1 187 inlägg
0

Svar till Sebz [Gå till post]:
Självfallet, annars skulle det te sig omoraliskt för mig att debattera med idioter på nätet :)

HareKrishnas gud sedan 2014

Wulfwitz
Visningsbild
P 33 Kändis 71 inlägg
0
Svenska länkar ni länkat till under denna diskussion styrs utav familjen Bonnier - Gutkind Hirschel snodde namnet utav den mördade franska sändebudet Antoine Bonnier d'Alco, för att sedan immigrera till det stängda norden under 1800-talet.


Här har ni det som kommer förstöra era påståenden om att judisk propaganda inte finns:

https://youtu.be/Dda-0Q_XUhk

Vad har ni att säga om dessa nyhetsartiklar. Som by the way inte finns tillgängliga på nätet. Och att flera länder bannar videon. Detta "6 miljoner judar" sträcker sig ända bak till 1800-talet.
Förnekar inte att judar inte dog under andra världskriget, absolut inte. Jag förnekar gaskammare helhjärtat. Det är judepropagaanda.

Veni, vidi, vici

Wulfwitz
Visningsbild
P 33 Kändis 71 inlägg
0

Svar till Patrikp [Gå till post]:
Vart fick du tag på dokumenten då? Har kollat med Stockholms bibliotek, finns inga, dom hänvisar endast till böcker. Vill ha riktiga prints från dokumenten.

Veni, vidi, vici

Wulfwitz
Visningsbild
P 33 Kändis 71 inlägg
0

Svar till Inte [Gå till post]:
"Att raka av människor håret och ge dom ett nummer är ju för att avhumanisera dom. Människorna blir som boskap som man antigen kan slakta eller arbeta ihjäl."

Gäller det fängelserna också då eller? Haha *facepalm*
Att man rakade av håret på dom och ersatte deras kläder är för att inte sjukdomar, smitta och löss skulle sprida sig. T.ex. som tyfus. Hygieniska skäl :)
Sen numrerade man dom för att lättare kunna ha koll på alla fångar.


"Snabbaste sättet vore ju förstås att soldater bara satte en kula i varje fånges huvud medans övriga fångar grävde igen och grävde nya gravar.
Man gjorde ju detta i början men det funkade ju inte av psykologiska skäll.
De flesta tyskar soldater är som vilka män som helst tyckte föga förvånade att det var jobbigt att mörda obeväpnade människor på ett personligt sätt."

Varför inte kalla dit einsatzgruppen då? Eller SS soldater som nu var så hemska? Gestapo? Nä vet inte riktigt här nu, låter lite väl överdrivet att säga att man slutade att avrätta civila med skottsalvor för psykologiska skäl. Kom vi inte precis fram till att man redan gjorde så inne i ghettona? Eller var det gasning där också som gällde? :) enklast hade väl varit att spränga upp alla judar i luften med bomber? Alltså utav rent psykologiska skäl? Istället för att gasa - dra döda kroppar till kremering alt massgrav?

Ledsen att säga det men gasningen i koncentrationsläger är bluff :/Veni, vidi, vici

Patrikp
Visningsbild
P 28 Karlskrona Hjälte 1 187 inlägg
0

Svar till Sebz [Gå till post]:

Åk till Tyskland. Varje stad i Tyskland har ett stads-arkiv, i dessa kommer dessa dokument att finnas. Kolla i Munich och Berlin speciellt.

HareKrishnas gud sedan 2014

Inte
Visningsbild
Kändis 171 inlägg
0

Svar till Sebz [Gå till post]:


Ja man skalar av individen.
Det var också en av anledningarna då vakterna själva inte har något lust att smittas om man nu inte ska döda dom direkt.
Att göra sig av med så mycket döda är inte direkt problemfritt utan tar tid.
Ja därav tatueringen, samtidigt så vart du bara en siffra i vakternas ögon.

Man tyckte att einsatzgruppen, Gestapo, SS mm gjorde mera nytta i fält än på något läger som kunde skötas av enkla soldater. Varför ha duktigt Gestapo folk på något läger istället för att jaga motståndsrörelser eller agenter och tortera dessa för få ut mycket viktig information. Folk som satt i läger utgjorde ju inte direkt något hot längre, låt dom svälta eller arbeta ihjäl sig när de farliga fienderna finns där ute.

Man slutade använda vanliga soldater till att avrätta civila.
I krig speciellt andra världskriget så var det få soldater som stod för stor del av dödandet https://en.wikipedia.org/wiki/Killology
Finns mer att läsa och är riktigt intressant.
Om det är svårt att få vanliga människor att döda andra soldater som skjuter mot dom så kan du tänka dig hur det skulle vara om du står framför en kvinna och hennes barn som antagligen skriker eller gråter av skräck. Medans få människor av populationen inte har några som helst problem med att gå fram och skjuta och gå därifrån oberörd.

Det är ju betydligt svårare att gasa ihjäl människor om de inte befinner sig i någon kammare. Gasen kan sen blåsa ut i samhället.
Fattar du inte själv vilka problem det skulle innebära om man sprängde människor?
Sprängplats det hörs och splitter flyger långt. Bomber kostar mycket pengar. Om det var jobbigt att se människor med kulhål i pannan eller i bakhuvudet så kan du tänka dig en folkmassa som sprängs upp. Sen ska du städa upp skiten istället för att låta fångar bära hela kroppar som gasas ihjäl. Det var även mycket lättare att plocka ut tandlagningar, örhängen, proteser när de var gasade och var döda istället för att innan göra det innan de ska sprängas eller efter att de har sprängts.

Skulle det förvåna dig om det var sant med tanke på allt annat som gjordes under världskriget som får gasning att framstå som något humant.
Wulfwitz
Visningsbild
P 33 Kändis 71 inlägg
0

Svar till Patrikp [Gå till post]:
Okej ska kolla upp det där. Borde ju finnas öppna arkiv online kan man ju tycka.
Vad för specifikt letade du efter i dokumenten då om man får fråga? Något speciellt dokument du kan rekommendera?
Svar till Inte [Gå till post]:
Ja som vilket fängelse dom helst då med andra ord. Vi alla är numrerade med våra personnummer. Vi alla är siffror i dagsläget likaså.

Fast det är ju känt att det var SS soldater som arbetade i koncentrationsläger? Vad har bomber med gasning att göra? Jag syftar inte på gasbomber utan vanliga bomber.
Jag tror nog man hörde mer panik och skrik om man jobbade i Koncentrationsläger i gaskammaren så det där håller nog inte. Är nog betydligt mer effektivare att bomba alt skjuta med maskingevär.

Nja det vet jag inte, men det brister så mycket i historian och "bevisen". Men låt oss säga att det var så. Hur kommer det sig att alla dessa Koncentrationsläger ( dödsläger, då alla läger inte gasade, enligt historian. ) vart ockuperade utav ryssarna. Medan alla de andra lägren vart ockuperade utav britterna och amerikanarna. Britterna erkände själva att i deras läger dom ockuperat var det endast offer för tufyssmittade, medan i ryssarnas ockuperade läger påstod man att det funnits gaskammare och folk gasats till döds?


Veni, vidi, vici

Patrikp
Visningsbild
P 28 Karlskrona Hjälte 1 187 inlägg
0

Svar till Sebz [Gå till post]:
Det finns inte öppna arkiv då man ej kan fotokopiera dem.

Varje stad har olika, och mycket blev bränt; Men de flesta städer har polisrapporter, Officiella brev och Inköp. Speciellt officiella brev är värda att läsa. T.ex Brev från d.v.s "forskare" på koncentrationsläger, dock tror jag de flesta sådana brev finns på museum, du kan ju även kolla där.

HareKrishnas gud sedan 2014

Inte
Visningsbild
Kändis 171 inlägg
0

Svar till Sebz [Gå till post]:


Nej vi blir inte tatuerade i armen med ett nummer och får bära samma kläder:)
Ja men betyder det att alla SS är blodtörstiga mördare? Att vara fanatiker och skjuta fiender med vapen är inte riktigt samma sak som att skjuta barn i huvudet.
Ja vanliga bomber? Läs vad jag skrev.
Va snackar du om nu?

Det var väl flera dödsläger på östfronten då mera oönskat fanns där?
Många judar fanns ju i polen som exempel. Kollar man på en karta så ligger ju många stora dödsläger på östsidan av Tyskland. Sen vart det ju mycket som förstördes.Forum » Samhälle & vetenskap » Politik » Internets förintelseförnekare

Ansvariga ordningsvakter: RoadGunner

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons