Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Vart har alla fina tjejer tagit vägen?

Skapad av Bagaren, 2013-09-13 12:47 i Samhälle & vetenskap

15 501
35 inlägg
63 poäng
tarf
Visningsbild
F 27 Smålandsstenar Hjälte 66 inlägg
0
tror dem är kvar i dem mindre samhällena, jag bor runt många små samhällen men går i skola i en stad, jag har märks att i städer ser alla tjejer likadana ut (och beter sig oftast likadant), alltså som fjortisar.

fuck it shit happens.

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

try_me
Visningsbild
F Hjälte 160 inlägg
0
De är väl och gömmer sig från såna som dig...

Jag hatar sär skrivning.

Gargamel
Visningsbild
Hjälte 12 749 inlägg
0

Svar till Bagaren [Gå till post]:
Ditt problem är att du dömer boken efter dess omslag, precis som alla andra äckliga fjortisar. Med en så pass värdelös, nedsättande och taskig personlighet du uppvisar kommer du aldrig att få se en fin tjej naken, utan enbart slampiga tjejer som tar kuk i alla hål på löpande band. Det vill säga porr.

Moderna vetenskapssamhället är lika förljuget och ruttet som medeltida Kyrkan. | "Hellre diktator än gay"

godis-apa
Visningsbild
P Modereringsansvarig 3 982 inlägg
0

Svar till Bagaren [Gå till post]:
Fjortisar, emos, mer eller mindre samma sak.

Fjortisar är fnittriga, högljudda och de klär upp sig för att få uppmärksamhet. Det hela resulterar i att tjejerna mer eller mindre målar om hela ansiktet, ofta i en nutellafärgad nyans. Ansiktsmåleriet verkar även lite smått ha smugit sig in bland vissa av killarna. Konstiga kläder är ganska vanligt, jag tror att vi alla minns hur vissa killar kunde ha 100 hårsnoddar på byxbenen.

Emos går runt och tycker synd om sig själva, klär upp sig för att få uppmärksamhet. De gnäller högljutt på saker och även här är det vanligt att man målar om hela ansiktet, men hellre i en likblek färg, med mycket svarta tillägg. Kläderna brukar vara långa, mörka och fullt med saker som skramlar.

Den enda stora skillnaden som jag ser skulle väl vara volymen på dem. Fjortisar är lite som fiskmåsar, det låter alltid något så fruktansvärt om dem. Emosar är ofta lite tystare, men även dessa kan bli fruktansvärt högljudda och aggressiva om de blir skrämda.

Personligen trivs jag bättre med emos än med fjortisar, eftersom den genomsnittlige emon är en gnutta lugnare än fjortisen, men annars är de mer eller mindre likadana..

Even boys have something to say if you listen long enough

ImThePsycho
Visningsbild
P 29 Mölndal Hjälte 3 092 inlägg
0
Tillåt mig skratta:
Ha ha ha.

Well, problemet är att du letar. Trust me. Jag var sådan innan också och man hittade aldrig något som föll i behag.

När du minst anar det kommer bruden stå framför dig en dag och vara sjukt social. Men det kommer aldrig hända ifall du "letar".

Kastar sten på månen och skrattar åt min kreativitet ||


Forum » Samhälle & vetenskap » Vart har alla fina tjejer tagit vägen?

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons