Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

han skämms över mig

Skapad av tovalina, 2015-01-09 05:18 i Livet

8 606
6 inlägg
1 poäng
tovalina
Visningsbild
Kändis 2 inlägg
-1
Hej jag har träffat en kille vi umågs varje dag snackar varje dag och beter oss som vi är tillsamans men vi har aldrig gått ut med det. Anledningen är för att han skäms över mig. Jag har träffat hans kompisar men han skämdes över att visa upp mig . Jag är ful och jag vet det inte jätte ful men måste fixa ögonbrynen han sa det åt mig men jag vet inte hur man gör :c han ger signaler som att ja ska fixa håret och allt med han kan säga komentarer som oj ska du gå ut sådär . Jag har inte energi att göra något :( är inte en utfixerad människa av mig bryr mig omom jag luktar gott det är det. Han är jätte snygg :(

Jag vet om jag börjar fixa mig bry mig om mitt utsende skulle allt bli bra men hur får man energi till det det har aldrig liksom varit ett måste för mig att borsta håret innan jag går ut sminka mig osv .

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Paddorna
Visningsbild
P 32 Åstorp Kändis 484 inlägg
1

Svar till tovalina [Gå till post]:
Känns som han bryr sig mer om hur du ser ut än hur du är som person

Man ska va sig själv. Man kan inte ändra på andra utan bara på sig själv.
Ska man ändra på sig själv ska man göra det för man själv vill och inte efter vad andra säger.

Ingen status

bonbon
Visningsbild
P 25 Hjälte 1 054 inlägg
-1
Nästan alla personer försöker skapa en uppfattning om andra personer när dom träffar dom för första gången, om man kommer osminkad, oborstat hår och unibrown så kan person A tolka det som att denna person inte bryr sig om att vara fin inför person A för att man inte orkar göra ett gott intryck för att man inte bryr sig om person A. Förutsatt att person A är en främling.

Så för att göra ett gott intryck, försök att göra dig fin. Sedan kan man diskutera vad "fin" är men det är sällan att strunta i att försöka.

En vis man sa en gång ingenting, ty han var vis

blondii
Visningsbild
F 29 Uppsala Hjälte 126 inlägg
0

Svar till tovalina [Gå till post]:
Han låter som en kille som (redan sagt) bryr sig mer om utsidan än insidan när det gäller att "visa upp dig". Nu vet jag dock inte hur du ser ut i vanliga fall eller när du går ut. Om du ser ut som en kaktus i håret och att du bott i en soptunna är en sak, då förstår jag att man kanske vill ha lite "hyffs". Men om du nu inte gör det, vilket jag inte tror att du gör. Så tycker jag faktiskt att du ska prata med honom om det, och fråga honom om han inte gillar din utsida.

En del saker får man lära sig leva med när det gäller personer, och den man älskar, älskar man oberoende av om personen har stor näsa, ruffsigt hår eller liknande.

Labbet är mitt hem

myh
Visningsbild
F 30 Superdupersnygg sexpert 3 304 inlägg
0

Svar till tovalina [Gå till post]:
Med tanke på trådarna du gjort om den här grabben så kanske det är dags att dumpa honom då han bara klagar på hur du ser ut hela tiden. Det verkar knappast få dig att må bra. Man ska aldrig behöva känna att en partner skäms över en.

Jag älskar doften av makt på morgonen.

samsnake
Visningsbild
P 30 Nässjö Hjälte 896 inlägg
2

Svar till tovalina [Gå till post]:
Dumpa och glöm

JAG VET!.... Ditt jävla troll


Forum » Livet »  han skämms över mig

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons