Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Hjälp av socialen?

Skapad av Jennie95a, 2013-05-04 00:52 i Livet

12 205
2 inlägg
0 poäng
Jennie95a
Visningsbild
Legend 2 inlägg
0
Hej! Jag är en tjej på 18 år. Tänkte höra med er som haft med socialen att göra och bor i en lägenhet som socialen betalar? Hur lång tid tog det för er att få eran lägenhet? Jag vet att det beror på stad från stad osv. Har det väldigt svårt här hemma, både jag och mamma som jag bor tillsammans med går hos psykologer och allt det där, tar samma mediciner som anti-deppresiva och just nu gör dom en utredning på mig för add/adhd. Jag och mamma bråkar ständigt och hon är väldigt svag medans jag dampar loss, har gått så långt att vi stod och skadade oss själva framför varandra .. Fick veta av mamma att hon ringde till socialen idag akut och sa att hon inte kunde ta hand om mig längre, vill egentligen inte flytta hemifrån men det är väl bäst för både mig och mamma.. Så undrar på ett ungefär hur lång tid det kommer ta? Dom skulle börja redan du med att ta upp det och prata om det och med tanke på att mamma sa till dom att det var akut så vet jag inte om de kmr bli så att jag redan får flytta nästa månad eller sånt? Skulle gärna vilja prata med någon som haft desamma! Skulle va skönt... Kik: jennnie95

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Cephalo
Visningsbild
P 26 Borlänge Hjälte 2 912 inlägg
0

Svar till Jennie95a [Gå till post]:
Det är ganska svårt att säga faktiskt.
Det beror på vart du bor, om det finns boende, utredningens resultat samt handläggare.


Eller?


Forum » Livet » Hjälp av socialen?

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons