Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Jag har bristningar

Skapad av Anonymhihi, 2018-10-09 17:38 i Livet

3 842
4 inlägg
2 poäng
Anonymhihi
Visningsbild
Legend 21 inlägg
0
Så jag är alltså 16 år gammal (fyller 17 om en månad) och jag har bristningar på höfterna och på brösten även vid armhålan och lite på överarmen om ni förstår.
Och jag vet inte VAFAN SKA JAG GÖRA har panik i hela kroppen, kan inte ha linnen längre, kan inte bada heller och vet inte hur jag ska gå till väga, gå de att sola bort eller hur fan ska jag göra , SNÄÄÄLLLLA SVARA

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Cornflake
Visningsbild
F 31 Kändis 81 inlägg
2
Tror det är något de flesta har mer eller mindre av. Jag vet hur du känner. Mådde också väldigt dåligt över det i tonåren, men tro mig, ju äldre man blir desto mindre bryr man sig. Det är inte hela världen. Helt naturligt. Har hört att det går att reducera bristningarna genom att massera huden väldigt ofta, men tro inte att du kan sola bort dem. De kommer nog aldrig gå bort helt, men ofta byter de färg och blir mindre synliga med tiden. Inget att ha panik över. Försök bara att acceptera att vi alla har brister (och bristningar.)

Insert corny pun here.

TLTGja
Visningsbild
P 27 Hjälte 4 092 inlägg
0

Svar till Anonymhihi [Gå till post]:
Mitt tips är väll att långsamt försöka bygga en stolthet över din egen kropp.
Testa att framhäv dina bristningar!

Stolthet och självkärlek för allt man inte kan förändra är det attraktivaste jag och många med mig vet.

Själv är jag för lat för att träna och konsentrera mig jusst nu.
Vilket jag känner skam och hat över, men det är saker jag kan FÖRÄNDRA.
Jag lever även med insikten att jag troligen lär bli skallig innan jag fyllt 30, vilket jag inte tror? man kan göra något åt.

Vilket gör att jag accepterar det i förväg, men försöker samtidigt att inte dra för mycket i mitt hår.

Alla har vi fixideér och brister, och bristningar KAN man INTE göra något åt. Acceptera dem, lär dig älska dem.

The leetest herperderper

N3
Visningsbild
Legend 3 inlägg
0
Du kan göra flera saker åt de men du är bara 16/17 år gammal o det är inget att skämmas eller må dåligt över livet är för kort MEN om du verkligen vill bli av med dom så kan du försöka få bort de med en laserbehandling men det kostar mycket och de är inte säkert de försvinner utan det är mellan 20 - 80% som försvinner. Såg för ett tag sen oxå behandlingar som är att man tatuerar in sin egen hudfärg under den vita sträcken och man kan göra det på ärr/bristningar och under ögonen men det kostar mycket. Jag dka själv göra båda men jag har massa ärr självskadeärr som lätt kan väcka dåliga minnen så därför ska jag göra det och bara första behandlingen som innebär laser kostar 35 000 iaf i den kommunen jag bor.

Forum » Livet » Jag har bristningar 

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons