Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Bli av med kompis

Skapad av apansapa, 2017-04-15 13:14 i Kärlek & Relationer

1 481
4 inlägg
1 poäng
apansapa
Visningsbild
Veteran 1 inlägg
0
Har en kompis som jag haft i cirka 6 mån, står "nära" den personen enligt denne. Hen är väldigt osäker på sig själv och måste hela tiden bekräftas, byter ut sina vänner titt som tätt osv. Börjar verkligen tröttna på denne, litar inte på hen alls och tycker det är fett jobbigt när hen hela tiden vill umgås. Tror hen delvis umgås med mig för att komma åt mina kompisar också.

Hursomhelst, så "bråkade" vi för ett tag sedan, och då gick hen och snackade skit om mig till sina kompisar och jag ORKAR verkligen inte med människan mer, hen är så jävla jobbig och kan inte sluta tjata om sig själv och hur dåligt denne mår. Vet att jag bör finnas där och det har jag gjort, men orkar inte mer.

Hur ska jag bli av med hen? Vill på något sätt få hen arg på mig så att hen slutar umgås med mig, hur gör man det? Men vill samtidigt ej att det ska påverka relationen med mina riktiga kompisar, som är lite halvkompisar med hen. De e också därför jag ej vill gå rakt på sak och avsluta min vänskap med hen, har flera gemensamma kompisar som jag inte vill förlora pga de här, men orkar verkligen inte med en kompis som inte gör annat än tar energi och maler på om sig själv hela tiden

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

strangulatus
Visningsbild
F Veteran 11 inlägg
1
Nej men du ska inte göra denne personen arg medvetet. De som är ärliga respekteras mest. Säg till denna personen hur det går till, och att du inte vill ha något med denne personen att göra. Eller gör på det lättaste sätt, avbryt kontakten helt.

You set my asshole on fire

takida
Visningsbild
F 22 Legend 3 inlägg
0
Jag var i exakt samma situation som dig för bara några månader sen. Jag och mina vänner brukade hänga med en tjej sen ettan på gymnasiet. Efter 3 år av att ha stått ut med den här människan som alltid skulle klaga på allt (!) och dra ner på stämningen, så fick vi till slut nog. För oss var det ganska lätt att bli av med henne, dock ångrar vi sättet vi gjorde det på. Vi snackade helt enkelt för mycket skit om henne, vi uteslöt henne och vi skrev i en ny chatt som hon inte var inbjuden till. Jag var väldigt besviken på mig själv att det blev så då jag själv blivit utebliven och utfrusen/mobbad på grundskolan. Dock så slipper vi henne nu. Hon har nya vänner som hon snackar skit med.

Om jag var du så hade jag helt enkelt konfronterat den här personen och lugnt förklarat varför det inte fungerar mellan er, att du är trött på det och helt enkelt vill gå skilda vägar. Sen är det inte mer med det. Om personen börjar bråka är det upp till dem men det är uppenbart att den här relationen inte fungerar ändå.

Ingen status

Kimunous
Visningsbild
P 24 Järvsö Hjälte 199 inlägg
0
Den hårda sanningen är att det bästa är inte att falska sig och bete sig som ett arsel för att bli av med någon. Du måste ta modet till dig och förklara för personen att du inte orkar och att du vill avsluta er vänskap helt enkelt, börjar personen bråka så säg bara att du inte tänker ta en fight och om det eskalerar så svara inte eller blockera <- Ungefär så jag brukar sköta mina vänskapsrelationer som inte fungerar, det är jobbigt men skönt när relationen väl är avslutad.

När det kommer till dina ''halvkompisar'' som du uttrycker dig med är det svårt att göra något utan att det påverkar. Om dom går på andra personens sida, let it be, dom har då gjort sitt val och är obviously inte riktiga vänner till dig.

Good luck! Allt kommer gå bra i slutändan, oavsett vad som händer!

Smid medans järnet är varmt hörrni


Forum » Livet » Kärlek & Relationer » Bli av med kompis

Ansvariga ordningsvakter: RoadGunner

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons