Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Borde jag nämna min bondage fetisch?

Skapad av Yemto, 2014-11-05 09:17 i Kärlek & Relationer

2 821
10 inlägg
5 poäng
Yemto
Visningsbild
P 35 Hjälte 64 inlägg
0
Nyligen så blev jag medlem på, två dejting sidor. Fast jag är rädd för att jag skrämmer iväg folk, genom att nämna min bondage fetisch.

Jag skriver så här:
Jag har en bondage fetisch som har gjort det väldigt svårt för mig att hitta någon som jag kan ha ett seriöst förhållande med. Jag har försökt att inte nämna det, men då döljer jag en del av mig själv, och det vill jag inte göra. Så jag letar efter någon som är okej med vem jag är. Det bästa vore att hitta någon som också gillar det.

Varför jag nämner det I min profil på dom sidorna är för att jag inte vill slösa min egen, eller någon annans tid. För jag räknar med att det kommer ta en lång tid innan sex kommer på tall, och när det visar sig vad jag gillar, så kan det vissa sig att tjejen inte all gillar det, och så är hela den tiden bortkastad. Fast jag undrar, kommer folk ro att jag är oseriöst? kan jag skriva det på något annat sätt?

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Patrikp
Visningsbild
P 28 Karlskrona Hjälte 1 187 inlägg
0

Svar till Yemto [Gå till post]:
Alltså, det beror ju på vad för Fetish du har. Bondage är lite löst definerat. Gillar du att bli lite lätt bunden? eller att binda andra? för om det är det andra så borde det inte vara något problem då väldigt många tjejer (In my experience) gillar när någon är lite dominant.

HareKrishnas gud sedan 2014

Yemto
Visningsbild
P 35 Hjälte 64 inlägg
Trådskapare
0
Svar till Patrikp [Gå till post]:
Jag gillar att binda tjejen, det kan vara allt från att vara bakbunden, till att vara fastbunden i väggen/taket. Gärna med munkavel, ögonbindel, eller både och. Skull även vilja sätta fast andra leksaker på henne som hon inte kan få bort.

Fast jag vill inte använda saker som har med smärta att göra, (piskor och sånt). Men är det inte BDSM?


Tillägg av Yemto 2014-11-05 13:05

Så jag borde lägga till att jag vill vara den dominanta?

resonance
Visningsbild
Hjälte 155 inlägg
2
hm, jag tycker inte du ska nämna det överhuvudtaget, grejen är ju att träffa dig och lära känna dig och det är ju en del att lära känna, och på vägen så upptäcker man saker om varandra man gillar eller intr gillar.
Kläck det istället efter att ni skrivit eller pratat ett tag, att du har en fetisch om att vara väldigt dominant och gillar att binda fast etc. Men ha det i sin presentation kan få folk att fatta förutfattade meningar om att du är ett creep etc.

nostalgi

Yemto
Visningsbild
P 35 Hjälte 64 inlägg
Trådskapare
0

Svar till resonance [Gå till post]:
Det var flera som tyckte samma sak på mitt jobb, så nu har jag gömt den texten. Nu måste man be om tillåtelse för att komma åt mer personlig information.
Divinity
Visningsbild
F 34 Stockholm Hjälte 1 853 inlägg
3

Svar till Yemto [Gå till post]:
Häng på Darkside så ordnar det sig säkert.

Meep!

Yemto
Visningsbild
P 35 Hjälte 64 inlägg
Trådskapare
0

Svar till Divinity [Gå till post]:
Jag försöker starta ett seriöst förhållande, inte bara hitta någon jag kan "leka" med.
rawwr
Visningsbild
F 28 Stockholm Hjälte 5 676 inlägg
0

Svar till Yemto [Gå till post]:
Jag tycker du kan ha det.
För min del så kan jag ju säga att jag föredrar någon som är öppen med det från början, framförallt på internet. Håller helt med dig i att det inte är värt att slösa bort tid på någon som är ointressant, och eftersom att sex ofta är en viktig del av en relation och det är vad man söker på en dejtingsida - så varför ta bort det? Kan ju enbart säga min egen åsikt, men om jag vet att vi är på samma plan i en viktig fråga är det ju en sak mindre att undra över.
Dessutom slipper man allt kallprat när det kommer till sex och man kan sålla bort dem som är ointresserade och ointressanta från början.

Har du kikat in på typ BC om det är sexuella kontakter du söker btw? Man kan ju gå motsatta vägen också tänker jag - typ ligg till relation.

http://vet.hut.nu/?id=8

Mastermind93
Visningsbild
31 Hjälte 1 838 inlägg
0
Som sagt, ingen idé att lägga upp det där som första, i väldigt många förhållanden kommer inte fetischer på tal förrän långt in förhållandet. Som jag personligen tycker är bra då det är lätt att det blir lite långtråkigt efter ett tag.

Skriver du sådär direkt lär det ju bara kännas avskräckande och lite skumt. Ungefär som att jag skulle skriva vilka mina favorit sexpositioner är.

Jag hetter tidigare Mastermind93

Yemto
Visningsbild
P 35 Hjälte 64 inlägg
Trådskapare
0

Svar till rawwr [Gå till post]:
Jag söker inte sexuella kontakter, vist vill jag ha sex ibland. Men det är inte varför jag söker en flickvän.


Forum » Livet » Kärlek & Relationer » Borde jag nämna min bondage fetisch?

Ansvariga ordningsvakter: RoadGunner

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons