Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Börja prata med en ursnygg kille?

Skapad av salsasauce, 2015-04-26 12:37 i Kärlek & Relationer

1 694
3 inlägg
0 poäng
salsasauce
Visningsbild
F 20 Legend 1 inlägg
0
Jag fyller snart 15 år och var på ett disco/fest i helgen bland massa andra ungdomar. Där inne så såg jag en sjukt snygg kille. Han var utländsk och hade mycket muskler, så han såg ut som typ 20 år. När jag och mina kompisar skulle gå hem så kom den här killen och hans kompisar fram till oss och frågade om vi kunde bli vänner på facebook. En utav killarna kom fram till mig och frågade om han kunde få söka upp alla och lägga till dem på facebook. Då sa han även att den här ursnygga killen (han som såg ut som 20) tyckte att jag var snygg. Vi pratade en liten stund och sen var vi tvungna att gå hem. När jag hade kommit hem så hade denna snygga killen gillat min profilbild så jag blev överlycklig. Jag trodde ju att dem bara skoja när dem sa att jag var snygg..

Men det jag ville komma fram till är, hur ska jag få kontakt med den här killen på minsta pinsamma sätt? Jag har fått svar på hans ålder och vilken skola han går på via ask.fm. Så det visade sig att han bara var ett år äldre, vilket var väldigt bra då jag inte vill försöka haffa på en som är fem år äldre som jag först trodde att han var, haha.

Hur ska jag liksom få upp kontakten utan att skämmas ihjäl? Är det bara att skicka ett hej och sen se vad det leder till? För jag är ju inte helt säker på om han verkligen tyckte att jag var snygg. Jag menar, han ser typ ut som en modell och verkar vara en sån som är populär bland alla tjejer. Jag är verkligen inte nån som alla tycker är snygg eller är värsta modellen. Så jag vet inte, vad tycker ni? Ska jag ta detta sjukt pinsamma steg och säga hej och kanske riskera att få honom att förstå att det var jag som skrev på hans ask att han är ursnygg och frågat massa frågor om honom?

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Alster
Visningsbild
P 25 Uppsala Hjälte 2 292 inlägg
0

Svar till salsasauce [Gå till post]:
Om han har frågat om han får lägga till dig på Facebook och sedan direkt gillat din profilbild, och utöver det här sagt uttryckligen att han tycker du är snygg, så hör och häpna, är han intresserad.

Det finns ingen anledning att konstla till det. Hör av dig till honom och ja, som du skriver, se vart det leder.

Ett tips, om du är orolig på att konversationen inte kommer att flyta på i början, är att ha ett svar förberett på vad du gör.

Mest för att undvika att det blir "hejvadgördu-ingetsjälvdå?"-situationen.

Kort sagt, go for it!

tänk på ett pålägg

GoForward
Visningsbild
Legend 59 inlägg
0

Svar till Alster [Gå till post]:
kort bra svar, håller med Alster till 100%


Forum » Livet » Kärlek & Relationer » Börja prata med en ursnygg kille?

Ansvariga ordningsvakter: RoadGunner

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons