Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Börjar få känslor för henne

Skapad av Babolimp, 2016-03-04 15:39 i Kärlek & Relationer

2 245
4 inlägg
-3 poäng
Babolimp
Visningsbild
Hjälte 31 inlägg
0
Jag börjar få känslor för en tjej i min klass. Tror att jag känner mig lite kär i henne faktiskt.
Vi har gått i samma klass sen skolan började och jag har alltid tyckt att hon är vacker och har en extremt bra personlighet. Men under den tiden var jag i ett förhållande så jag var inte intresserad av henne direkt. Mitt förhållande tog slut för en månad sedan och för bara några dagar sedan insåg jag att jag har känslor for henne.
Vi snackar inte ofta när vi är i skolan, men när vi väl gör det är hon väldigt trevlig och verkar gilla att snacka med mig. Så vi är inte vänner eller något ännu. Det känns som att jag får mycket blickar av henne, men iofs känns det som att jag får mycket blickar av flera tjejer i min klass.
Har hänt några gånger att hon tittar på mig, och när jag kollar tillbaka så kollar hon ner i golvet. Vet inte om det betyder något men hon är inte blyg eller så... det är en rätt social tjej.
Det stora problemet är att hon går i min klass. Vi går i gymnasiet och det kan hända att vi går i samma klass cirka 2 år till. Om jag skulle fråga ut henne eller liknande och hon tackar nej, skulle det nog bli rätt awkward mellan oss under resten av tiden. Kan också tänka mig att hon berättar för sina vänner och att ryktet sprider sig att jag gillar henne, haha. Men om vi skulle inleda ett förhållande och det sedan tar slut, så kan jag tänka mig att det skulle bli rätt tufft att gå i samma klass.

Så jag undrar, tror ni det är värt det? Om vi inte hade gått i samma klass hade det varit enklare. Det känns som att det är mycket mer som kan hända än bara ett "nej" från henne. Hur ska jag gå till väga om jag vill få henne intresserad? Tror inte det är en bra idé att från ingenstans fråga om hon vill fika/gå på bio, vi snackar rätt sällan som sagt.
Tack på förhand! :)

Tillägg av Babolimp 2016-03-04 15:48

Edit: Jag känner att jag ganska lätt blir kär i någon, någon som vet vad det kan bero på egentligen?

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

stegamage
Visningsbild
P 35 Kändis 3 inlägg
0
fan gå för det! skiter det sig så skiter det sig, om du inte gör det så kommer du älta detta i hela ditt liv ! Tänk OM jag bara hade sagt det till henne TYP. så WTF make a move !
Svar till Babolimp [Gå till post]:


Babolimp
Visningsbild
Hjälte 31 inlägg
Trådskapare
0

Svar till stegamage [Gå till post]:
Tack för ditt svar. Några tips om hur jag ska gå till väga för att visa henne att jag är intresserad?

stegamage
Visningsbild
P 35 Kändis 3 inlägg
-3

Svar till Babolimp [Gå till post]:
ok. Du ska inte köpa grejer, du ska med din bestämd het visa vad hela du står för, nu är det dags att spänna pungkulorna och visa henne att du står för vad du vill med ingen rädsla. du ska planera något med henne, film, bio, fest, matlagning, något med lite öl/vin underlättar. sen ska du bah PANG som ett skott. ta henne i håret och hångla! gör det och hon kommer älska din modhet och vägriktning i livet som hon antagligen kommer att följa! Kvinnor vill ha män som vet vart dom ska i livet.


Forum » Livet » Kärlek & Relationer » Börjar få känslor för henne

Ansvariga ordningsvakter: RoadGunner

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons