Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

En oklar kille??!

Skapad av Anonymhihi, 2018-11-02 15:31 i Kärlek & Relationer

6 206
7 inlägg
2 poäng
Anonymhihi
Visningsbild
Veteran 21 inlägg
0
Såhär ligger de till, jag har umgåtts med en kille i lite mer en ett år nu vi snapar ganska mycket och skriver ganska mycket om privata saker osv, han säger till mig att han bryr sig om mig och jag säger de till honom också, vi har något de vet både han och jag, men vad fan de är för något har jag ingen koll på.
För en vecka sen kom han och hämtade mig med hans moppe (han och 2 till jätte bra kill kompisar till mig) dom ringde ialefall mig och Tvingade med mig ut på tur, så dom hånade upp mig och han körde mig på mopeden sen efter att vi Åkt ett tag kom vi fram dit vi skulle och så satt jag kvar på mopeden han med och han la händerna på mina ben som jag då hade runt honom för vi satt på mopeden ja ni fattar och så tar han tag i dom och typ ”leker” med mina ben eller va man nu ska säga och sen säger han ” Fan va kåt jag blev kan du inte hjälpa mig”.
Sen varje gång vi är med varandra så tar han upp sitt ex och då sa jag ”hur kunde du va tillsammans med någon om du inte va kär i henne” och han svarar ”jag va kåt” och sen va de inte så mycket mer med det.
Han ger mig pikar jämt, (hoppas inga små barn läser detta) men han gör mig ialefall kåt som faaaaan eller kanske ett finare ord han gör mig sexuellt frustrerad meeen jag kan inte ligga med honom. För jag är rädd att de är de enda, att han sen bara är klar med mig. Han har lekt med mig och jag har lekt med honom i ett år men vafan, hur länge ska vi hålla på!? Va fan ska jag göra hur ska jag förstå vad fan han vill, vill han göra mig svart sjuk för att han tycker om mig eller är han bara dum i Huvet????

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Julleboii
Visningsbild
P 18 Veteran 16 inlägg
-1

Svar till Anonymhihi [Gå till post]:
Du kan ligga med mej om du vill vi kan bli kk


Ingen status

Julleboii
Visningsbild
P 18 Veteran 16 inlägg
1

Svar till Julleboii [Gå till post]:
Nej skoja bara. Är inte seriös men om du inte känner att det kommer sluta bra borde du sluta nu


Ingen status

Cleome
Visningsbild
F 20 Veteran 12 inlägg
2
Han låter bara jävligt dum i huvudet. Spelar ingen roll om han skulle gilla dig, killen verkar omogen. Gå vidare.

HÄR TALAR VI SVENSKA.

Snippan13
Visningsbild
Stammis 3 inlägg
0

Svar till Anonymhihi [Gå till post]:
Mitt ex va lika Dan.varje gång vi låg klaga hon på varför ja inte kunde knulla hon som hennes ex kunde.klart man bli lite deppad.att hon föredra å ligga med nån som inte ha så liten som min.tro han vill få dig i säng eller ta personen en snyggare

DrBDE
Visningsbild
Stammis 15 inlägg
0
Han är bara dum i huvudet.

Tillägg av DrBDE 2020-05-16 01:37

Ligg bara för fan

Snabba lösningar på svåra problem


Forum » Livet » Kärlek & Relationer » En oklar kille??!

Ansvariga ordningsvakter: RoadGunner

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons